|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pardzioch of Unitera
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Witam serdecznie
![]() Ogłaszam internetowy turniej piłkarski w grę FIFA 08. Zgłoszenia będziemy przyjmować do czasu, az zglosi się 12 osób. Turniej polega na rozgrywaniu meczy między sobą przez internet. Zasady: 1. Mecze rozgrywane są dwukrotnie. Czyli pierwszy mecz i rewanż, chyba że ktoś umrze ![]() 2. Zawodnicy ustalają ze sobą terminy i godziny meczów. 3. Na rozegranie tych 6 meczów grupowych masz tydzień. Nieważne, czy 6 meczy od razu, czy jak. Kał mnie to obchodzi ![]() 4. ![]() 5. Ustaliłeś godzinę, O. K. Nie możesz? No dobra, coś ci wypadło. Przenosisz datę albo godzinę meczu. Nie ma cię znowu? Nie moja sprawa. Walkower. 6. Należy zgłaszać dla mnie sytuacje użytkowników, którzy mają z tobą grać, ale ich nie ma. Słowem: jak przeciwnik ma sytułejszon ( ![]() 7. Zgłasza się 12 drużyn. Gramy REPREZENTACJAMI. 8. Tak, REPREZENTACJAMI. 9. System rozgrywania meczy: (Oczywiście kolejność meczy można zmieniać ![]() GRUPA 1 A-B C-D ---- B-C D-A ---- A-C B-D -------- B-A D-C ---- C-B A-D ---- C-A D-B ------------ GRUPA 2 E-F G-H ---- F-G H-E ---- E-G H-F -------- F-E H-G ---- G-F E-H ---- G-E F-H ------------ GRUPA 3 I-J K-L ---- J-K L-I ---- I-K L-J -------- J-I L-K ---- K-J I-L ---- K-I J-L ------------ 1 miejsce grupa I---2 miejsce grupa III 2 miejsce grupa II---1 miejsce grupa III 1 miejsce grupa II---2 miejsce grupa I ODPADA PRZEGRANY ---- WYGRANY Z MECZU 1-WYGRANY Z MECZU 2 WYGRANY Z MECZU 2-WYGRANY Z MECZU 3 WYGRANY Z MECZU 3-WYGRANY Z MECZU 1 DWA ZESPOŁY Z NAJLEPSZYM BILANSEM GRAJĄ DALEJ ---- W finale grają 2 najlepsze zespoły. Zwycięzca otrzymuje... chwałę. ![]() 10. Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby... ktoś ,,ważny" w serwisie mógł wspomnieć, albo jakoś nagrodzić zwycięzcę. 11. Nieważne, czy masz pirata (nie zalecane) czy nie. Gra to gra. Dla zabawy. 12. Odezwy chamskie, obrażające innych graczy lub przekleństwa będą karane według moich kryteriów. 13. Jeśli nie zgłosi się po dłuższym czasie 12 osób liczba graczy zmniejszy się. 14. Najlepiej mieć program Hamachi. Link: http://www.download.net.pl/4953/Hamachi/ Umożliwia on kontakt między graczami. Po włączeniu należy znaleźć przycisk z trójkątem i nacisnąć go. Potem z listy wybrać: Dołącz do istniejącej sieci .. . NAZWA: TURNIEJ FIFA 08 HASŁO: 08 15. Zgłaszamy się tak: nazwa na forum/drużyna/łącze internetowe/IP (jeśli nie jest stałe, napisać: zmienne)/ewentualnie GG 16. Udzielam prawa do ewentualnych niewielkich zmian w regulaminie. MOJE ZGŁOSZENIE: pardzioch3000/ANGLIA/512kb/zmienne/3664811 Mazur/Włochy/1mb/zmienne/8821724 Bezimienny13/Francja/265kb/zmienne/2306327 Jedrzej90/Hiszpania/256kb/zmienne/138103 TU WPISYWAĆ BĘDĘ RÓWNIEŻ UŻYTKOWNIKÓW, KTÓRZY SIĘ ZGŁOSZĄ. JESZCE RAZ SERDECZNIE ZAPRASZAM DO WZIĘCIA UDZIAŁU. 17. Można zamieszczać wyniki przed turniejowych sparingów. 18. W grupie po 90 minutach WYŁĄCZAMY FIFĘ, a wynik jest remisowy. MIŁEJ ZABAWY. WSZYSTKIM.
[CHAR]Krysztopik Master[/CHAR] 14:09 You see yourself. You are rookstayer. Wow, you are so beautiful! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pardzioch3000 - 14-10-2007 o 20:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Lokacja: Kętrzyn
Stan: Niegrający
Imię: Chan Sitush
Profesja: Knight
Gildia: Dragon Team
Świat: Unitera
Poziom: 36
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Bezimienny13/Francja/256kb/różnie/gg 2306327
P.S i zgłaszam mojego kolege on gra Hiszapnią bedzie miec nick jedrek cos tam i poda szczegóły Ostatnio edytowany przez Bezimienny13 - 14-10-2007 o 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Potwierdzam słowa bezimiennego13
Mazur/Włochy/1mb/zmienne/8821724 |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() SPARING
Ja (Anglia)-Mazur (Włochy) 1:0 ![]() ![]()
[CHAR]Krysztopik Master[/CHAR] 14:09 You see yourself. You are rookstayer. Wow, you are so beautiful! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Eee, był juz taki pomysl i o ile wiem nie wypalił.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Notah\Burkina Faso\512\zmienne\1859876
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() ![]() Jedrzej90/Hiszpania/256kb/zmienne/gg 138103 Pardziak dodaj do regulaminu jeszcze wiele innych ważnych rzeczy bo ty go mocno okroiłeś jak coś to dam ci materiały i sobie przerobisz i tu na forum rzucisz PP : ![]() Thx for bezimienny i potwierdzam gram Hiszpanią :::::::::: ![]() Ostatnio edytowany przez Jedrzej90 - 14-10-2007 o 19:52. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() e notah nie ma w fife burkiny faso
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() To w takim razie gram Senegalem.
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ty wogole masz fife08 o tego zacznijmy? Senegalu też nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() senegalu tez nie ma
![]()
[CHAR]Krysztopik Master[/CHAR] 14:09 You see yourself. You are rookstayer. Wow, you are so beautiful! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Fife mam pierwszy dzień
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() no dobra ale sciagnij hamachi i dolacz do naszej sieci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() omg a ip, gg, nazwa....
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no a wogole hamachi sciagnales? xD
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() da rade ja tez pirata mam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Ludzie zgłaszajcie się mam nadzieje że bezimienny zrobi rekrutację do tego turnieju aby było więcej osób bo narazie to cos sie nie klei a zbliża się powoli weekend i dobrze byłoby zebrać ludzi i zacząć rozgrywki
|
![]() |