|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: Przemyśl
![]() |
![]() ![]() ![]() Topic:Co myślicie o rooku ----------------------------------------------------------------------------- Dla mnie rook teraz to najlepsza wyspa. ![]() poprostu very hard o lduzy lv. A jakie jest wasze zdanie o Rook'u. Moja spostać: Nick:Szpiczek Master LV(level): 6 (narazie) Skille: ![]() ![]() OCZYWIŚCIE WSZYSTKO ROŚNIE. ----------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Bieruń
![]() |
![]() Moim zdaniem to jak najszybciej przejsc ta wyspe obeszlem cala mapke no i trochr dla paca i nic ciekawego fajny jedynie quest z dead dragon i z katana
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: nevermind
|
![]() Na początku (początku pierwszej postaci) Rook nie był dla mnie niczym ciekawym. BA! Tibia nie była dla mnie niczym ciekawym. Z czasem (z kolejnymi postaciami) lubiłam Rook coraz bardziej. Jest rozgrzewką, ale irytuje mnie w nim monotonia obszarów. Cały czas to samo, zero niespodzianek. Z czasem zaczęłam się orientować nawet we wszystkich korytarzach podziemnych (a w tych, które nie wykraczają poza obszar wioski to już totalnie). Innymi słowy Rook może być, ale nie na długo. Potem zaczyna mi się nudzić łatwość z jaką zabijam kolejne potwory (mówię o tych częściej spotykanych, raty, cave raty, spidery, snaki i cała reszta tego co najpospolitsze) stawała się po prostu denerwująca. Żeby trafić na coś porządniejszego trzeba się naszukać, a nigdy nie wiadomo czy jakiś noob nie podbierze ci potworka i zostanie bezkarny. Otóż! To jest kolejna rzecz, która na Rooku jest denerwująca. Każdy, każdemu podbiera potworka. Nawet jeśli już z daleka krzyczysz, że twój, żeby nie ruszał. Mało tego, zwykle jest kilka poziomów niżej i zabiera mi mojego potworka, następnie wybierając z niego wszystkie rzeczy. A ja nie mogę mu walnąć nawet jednego hita żeby się przestraszył.
W sumie to na Rooku podnosił mi się tylko wskaźnik wkurzenia, ale ciężko było się z nim rozstawać. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() ...... Rooka trzeba jak najszybciej przejśc....
POPROSTU BAGNO!! |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Sepharine może i tak jest że znudzi mi sie rook puzniej jak bende wszystko konal solo i wogle.Jak zrobie questa ze spike swordem
![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() @Szpiczek
Jako argument dlaczego lubisz rook napisales ze "very hard o trudny lvl". Sugerujesz ze na mainie o wysoki lvl prosciej? (przyjmujac ze na mainie wysoki lvl jest "nieco" wiekszy niz high lvl na rooku) A jakim ty lvlem na mainie sie mozesz pochwalic? No bo skoro main jest dla ciebie za prosty to twierdze ze conajmniej 150 lvl utlukles.
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na emeryturze
Imię: Valaxia
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Rubera
Poziom: 21
Skille: 20/24
![]() |
![]() Według mnie o naprawdę hight lvl na rooku jest trudniej, bo nie ma gdzie expić. Na mainie mam 62 lvl, a na rooku moim rookstayerem 16
![]() Ale tym rookstayerem niedawno zaczołęm grać
#8 |
Guest
|
![]() Nie Nawidze Rooka
Przechodzilem 6 Razy .sie Co Chwile Wku^^rw^^jasz Ze Nie Ma Gdzie Expic |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Zaden z nich nigdy nie czytal zasad tibii... np. ze nie atakuje sie potworow ktore cie nie atakuja... No i jeszcze mowia "ded in majn nób" ![]() Raz mi gosc napisal HUNTED 4EVER IN MAIN BY MY 10lvl CHAR!!! (za to ze go przesunelam , bo mi stal na drodze) ![]() Ja malo nie spadlam z krzesla ze smiechu i poprosilam jednego z moich low lvl qmpla na 17 lvl zeby napisal cosik do niego...(oczywiscie nie mile słówka... ) ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Doda Elektroda - 14-01-2005 o 21:29. |
|
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() szpinaczek - mowisz tak tylko dla tego ze jeszcze siedzisz na rooku i sam sie usprawiedliwiasz dlaczwgo z niego jeszcze nie wyszles i nie mozesz nabic 8lv....
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Doda elektroda-hehe tamten to naprawde n00b jakich malo.Ja sam sie kiedys dziwilem dlaczego goscie zostaja na rooku (jak bylem n00b'em).Teraz juz nim nie jestem.
----------------------------------------------------------------------------- Scream-moze i rak to jest moj pierwszy rookmaster i pewnie mie sie szybklo znudzi ale coz czlowiek popelnia blendy.A ze ty jestes doskonaly to wiesz... ![]() ----------------------------------------------------------------------------- Ja jestem taki i sie nie zmienie i nie mowcie namnie n00b bo nim nie jestem nie mowie na kogos huntec zato ze mnie przesunie.hehe. ----------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wlsnie jak sie robi te obrazki pod nickiem? |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Straszny syf-Oczywiscie znow go widze bo postac od kumpla dostalem 7 lvl(okazja wiec dokoncze rook
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() A jak Rook widzę dosyć czesto. Jedną postać założyłam po to, żeby jako tako nauczyć moją koleżankę grać i sobie na niej zostałam, bo polubiłam. Już mnie roznosi jak widzę jak mało mi zostało, żeby zostawić Rook z tyłu i nigdzie nie ma żadnych porządnych potworków. A jak już się coś znajdzie to zaraz mi go ktoś kradnie. Tylko mi się ciśnienie podnosi, ale coś mi się zdaje, że już nie będę na Rooka wracać nigdy. Dostaję mdłości.
Doda Elektroda - ten gościu na którego trafiłaś to już musiał być noobem do kwadratu. Jak ja kogoś przesuwam to zwykle kończy się na "fuck u" i tyle. |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() NIEEEEEEEEEEE!!!!!!! Nie przypominajcie mi o Rook'u. Ten koszmar mi sie po nocach
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() nienawidze rooka...
![]() @top: czy grasz swoja pierwsza postacia? bo jesli tak, to chyba nie znasz zadnej innej wyspy w tibii... ![]() ![]()
#16 |
Guest
|
![]() Jesli mnie pytasz to nie moja 1-sza postac.
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Lokacja: Mielec
![]() |
![]() Mnie na rooku, najbardziej wkurza nOObostwo niektórych tibianków.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 119
Skille: 98/69
Poziom mag.: 21
|
![]() mnie rook zabardzo sie niepodobal
dopuki nie ujrzalem pacc area ![]() od tej porty polubilem rooka =) albo i nie ? bo opuscilem go bardzo szybko , (niecale 2 h xD) |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Hehe.Czy was tylko n00by wkuzaja na rooku?
![]() ---------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |