|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() i? <10 znaków>
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Hmm widzisz znalazłem, a nawet mi się to podoba, a dlatego że jest to fake umieściłem to w dziale Fake'i chyba wolno, nie?
A apropo twojego podpisu, ładnie dawać w tytule linku youtube a w odnośniku link do notki dla ciebie? To jak chcesz notke to oszukujesz innych przez podawanie fałszywych linków? Pogratulować :> |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Ten temat powinni przykleić i napisać: "Oto idealny przykład fake, którego NIE należy tu umieszczać". Dlaczego? Ano dlatego, że:
1) Nie twój 2) Krzywe toto jak lufa karabinu w strefie wzmożonej radiacji 3) IMHO nie jest to śmieszne 4) Fajne też nie 5) Mocno przegięte EQ jak na fake z reala 6) Ogólnie bzdurne 7) Bezsensowne komentarze Dodać coś jeszcze, czy nie kopać już leżącego?
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() br?dziesienc znakufff
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Lol bierzesz od kogos teksty i masz podjare?
@Topic Zenada jak sie patrzy @down Nie udzielaj sie.
![]() Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 03-11-2007 o 11:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() aha, żebym ja coś rozumiał.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Czy musicie tak spamować? Posty typu "Br?" czy "no i?" właśnie raportuję, nieważne do kogo należą. Spam to spam. I jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia to zatkajcie się i nie piszcie.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |