|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() [list=1][*]Musisz miec PACC (Premium Account)[*]Musisz wylicytowac domek na www.tibia.com[/list=1]
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() 1. Musisz mieć PACCa
2. Musisz wylicytować dom na www.tibia.com (ceny wachają się od 5K do 20K ![]() 2. Musisz mieć kasę na jakieś tam opłaty za domek (od 1K - 10K miesięcznie) 4. Takie topici były i to BARDZO niedawno!
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1) kupujesz pacca
2) licytujesz domek na tibia.com 3) płacisz miesięcznie daną kwote |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() ale z tego co słyszałem można jeszcze zostać "lokatorem" w jakimś czyimś domku i wtedy chyba nie trzeba PACCa tylko płacisz jakiś tam "czynsz" właścicielowi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() To ja mam jeszcze dodatkowe dwa pytania:
1. Czy musisz licytować ten sam domek co miesiąc, czy licytujesz raz a później nikt nie może cię usunąć z twojego domku jeśli płacisz czynsz? 2. Czy można mieć więcej niż jeden domek? Powiedzmy jeden w Darashi i jeden w Carlin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
2. Nie. Jedno konto - jeden domek. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Cytuj:
1. Mało kto się na to godzi bo boi się że go okradniesz (dobrowolnie lub po hacku) 2. Czujesz się głeboko niedowartościowany że nie masz własnego domku i musisz u kogoś pokój wynajmować ![]() ![]()
![]() |