|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() elo all
jestem nowy na tym forum i mam nadzieje ze mi pomozecie otoz kupilem nowego kompa a dokladniej laptopa i tibia mi sie na nim tnie;/ system to windows vista 1,8ghz 1gb ram ati radeon 512mb jak wiecie to powiedzcie czemu mi sie gra zacina... odrazu mowie ze to nie sa lagi bo wiem jak one wygladaja ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() z tego co wiem to vista potrzebuje naprawde dobrego kompa. Sprubuj moze przeinstalowac na Xp
|
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: PiŁa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() W opcjach grafiki Tibii przestaw na DirectX 5.0 i zobacz czy pomoże.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Jak sie tnie to zabierz jej żyletki. Powinno pomóc.
![]() |
![]() |
![]() |
Machrumczas |
Ta wiadomość została usunięta przez emilok.
Powód: Ochłoń ....
|
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 05 2007
|
![]() przeinstaluj na xp bo masz za słaby na vista, albo poproatu odchudź wiste
O szczeguły pytaj sie na: http://forum.programosy.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() dzieki tym co mi odpowiedzieli powaznie
![]() machrumczas jak mi dasz kase na nowy to tego oczywiscie wywale...niestety nie kazdy sra pieniedzmi (pewnie tak jak ty) zeby z powodu jednej gry wypiepszac nowego kompa i odrazu kupowac nowego ![]() do tych co napisali powaznie: oczywiscie zastosuje sie dowaszych rad i chyba niedlugo przeinstaluje na xp...pzdro |
![]() |
![]() |
Machrumczas |
Ta wiadomość została usunięta przez Rothes.
|
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2007
|
![]() Mam problem tibia mi sie tnie i chcialbym o podpowiedz kogos co sie zna otuz: Gdy zaloguje sie to przejde dwa kroki i sie zetnie czasem sie odetnie ale na jeden krok.
I to nie sa lagi ani wina Direct bo ustawialem juz "cuda fiołki" i juz nie wiem co robic juz dedlem przez to 6 razy doprowadza mnie to do szalu zrobilem juz 3 razy format i ni hu**a sterowniki mam direxa tez 9.0c mam norma 12 gura 30 fpsów juz nie wiem co robic H-E-L-P!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Lokacja: Pabianice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Firo Zoni
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 10
Skille: 4X+/4X+
Poziom mag.: 3
|
![]() Tez Miałem Lagi
Przed Hakiem ![]() Ja Mam Kompa : Intel(r) Pentium(R) 5 CUP 3.20 Ghz + 5.19 GHz , 1 GB Ram Roszezenie Adresu Fizycznego | ![]() Katra Graficzna : Nvidia GeForce 7300 GT + 265 Ram +512 Ram Pamieci W Karcie = 768 Pamiecji Graficznej Czyli Mam Procesor 8,38 Ghz Internet Neostrada Wysylanie 350 Kb's 1 | Odbieranie 1300 Kb's Wszystko Zalezy Od Karty Graficznej I Windowsa Moze Sprubuj Zmienic W Ustawieniach Tibi : Options Graphics Advenced Select Graphics Engine Tam Masz 3 Obcie Spróbuj Kturejs Z Nich ![]() Ja Pozmnienialem i Lagów Sie Pozbyłem ![]() A Z Tego Co Wiem Tez Dłuzo Zalezy Od Windowsa Ctrl + Alt + Delete Tam Masz Okienko Wydajnosc Klikni ~! Jak Idzie 100 % To Masz Przez Windowsa ![]() ![]() U Mnie chodzi Wiecej Programów Okolo 34 Shype Itd . Mi Tibia 20 % Procka Zabiera resta To Programy ![]() Najlepiej Jak Tak Idzie 50 To Jest W Miare ![]() Ostatnio edytowany przez Firopce - 03-11-2007 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Poznań/Dębiec
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() może ten temat ci pomoże?:http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=54482
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() co mam robic jestem 11 rooksleyer i 37 % do 12 ale chce skillowac
a mam shielding 19 fist 14 sword 16 distang prawie 17 reszte mis ie nie chce wymieniac jak i naczym tam moge skillowac na rooku blagam help!!!! PS: do wszystkich rook sleyerow co mam robic jestem 11 rooksleyer i 37 % do 12 ale chce skillowac a mam shielding 19 fist 14 sword 16 distang prawie 17 reszte mis ie nie chce wymieniac jak i naczym tam moge skillowac na rooku blagam help!!!! xD Ostatnio edytowany przez oliwertibijcyzk - 04-11-2007 o 15:26. Powód: pomylilem sie |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2007
|
![]() Ludzie nic to nie dalo zaraz mnie jasny h*j strzeli parodia normalnie kurwa szlak trafia nagly w miejscu, robilem juz wszystko co mam teraz zrobic kompa mam niezlego:
Celeron 2.6 Ghz RADEON 9200 SERIES 256 D RAM (JAKIS HUJOWY MONITOR) STEROWNUIKI ATI CO MIALEM Z KARTA MIALEM 3 FORMATY I NI HUJA. Skanowalem dysk wyczyscilem procesor mam ino tibie zainstalowana i nod32 i gg ale nie chodzi co mam robic T-N-I-E J-A-K H-U-J HELPY MY PLIS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer