![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() Dziś wracam sobie z Fibuli ide do depo w Thais patrze jakas duza kupka ludzi ide zobaczyć co sie dzieje patrze 2 ludzi gra w Fast Hand's 6 lvl i 11. Patrze 6 lvl wyciaga Mastermind Shield ja se mówie kurde co to jaki Bug czy co a tu 11 lvl wyciaga Golden Legsy O.o , graja sa dalej 11 lvl pokazuje Royal Helmet a ten 6 lvl MAGIC PLATE ARMOR!!!!!!!!! Cale depo sie zbiegło i podniecilo
![]() ![]() ![]() ![]() @Edit: Ten typek miał 63 lvl ale mu zjechali do 6 ![]() Ostatnio edytowany przez Riwimi - 30-08-2004 o 09:22. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Człowieku widac ze jestes nowy w tibii. Ci ludzie napewno mieli high levelowe postacie i tak o sie bawili zeby tacy jak ty uwierzyli ze 6 level zdobyl MPA...
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2004
|
![]() Też masz się czym podniecać.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() No ma sie czym podniecac bo grac w fast hands o mpa
![]() Ja na oczy w tibii mpa nie widzialem tylko na obrazkach. A co wy takie kozaki macie chociaz dsm? ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() a moze to byl second i sobie przekazywali graty dla sciemy? nie sadzisz? dalbys komus graty za 200k+ gp? za to tylko ze jest? bo ja nie...
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Jest kilka możliwości ...
1. Byli to dwaj koledzy z realu ... 2. Mogło to być dwóch modków , którzy się wygłupiali dla checy ... 3. Kolesiowi się znudziła tibia , poznał kogoś sympatycznego i dał mu fajne rzeczy ... Jest to możliwe ... słyszałem kiedyś o milionerze , który dał bardzo miłej kelnerce astronomiczny napiwek ... kilkaset tysięcy dolarów chyba ... |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
1 na sobie i jakies 4 mi przeszły przez ręce (zamieniłem na gp)
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi raz dimitri von carstein pokazal mpa,golden legsy demon helmet pokazal na trade zdarzylem wydusic "OMFG!" i juz go nie bylo ^.-
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Titania
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() re up: OMG : Po Polsku O mój Boze. Wic nie wiem czemu ludzie pisza to w cudzyslowie...
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#11 |
Nieobecny.
|
![]() OhMyFuckingGod
Więc bluźnisz.... i koniec offtopika, bo zamkniemy. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Ja nie jestem pewien ale kiedys widzialem jak 100+ lev przechwalał się mpa w depo... ale moglem sie mylic.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2007
Lokacja: Mars
Stan: Zbanowany
Skille: 0/0
|
![]() no i? stanął ci? mieli na pewno inne postacie, nie ma się czym podniecać
![]() ![]() |