|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Lokacja: Świecie
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ciągle skilluję
Świat: non-pvp
Poziom: 16
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Otóż, przechodzę rooka na każdym servie w max 4 godziny za kasę na każdym świecie, choć preferuję Guardię i Berylię. Uwaga Uwaga. Cena wynosi tylko 7k, a pierwszych 3 klientów płaci 4k!!! Może być kasa, lub itemki o tejże wartości. Piszcie w tym temacie. Szczegółów dowiecie się Państwo pod numerem GG 8624902 lub 8371590
Gwarantuję profesjonalną obsługę. Polecam gorąco i czekam na pierwsze zlecenia. Po uiszczeniu płatności , czyli przesłaniu pieniędzy lub uzgodnionych itemków na moją postać zaczynam przechodzić rooka. Kończę z 8 lvl i 500 gp's w backpacku. Dzisiaj, chciałem sprawdzić, czy podołam i przeszedłem rooka w 4h i z 800 gp w backpacku na serverze Guardia , a to server full ![]() Ludzie nie bójcie się. Pierwsze 3 osoby tylko 4k to jest w przeliczeniu może 2 zł? Ja Was nie oszukam, bo nie jestem thiefem, po co mi was orżnąć na 4k, jak mogę rozkręcić ładny biznes i zarobić na tym więcej. Pierwsze 3 osoby 4k (za postać z 8 lvl i 500 lub więcej gp w backpacku, czyli tak naprawdę 3,5k płacicie) a kolejne 7k ! @Arka_sath_Wielki Konto tworzysz ty ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rodryg - 06-11-2007 o 18:38. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja poprosze postac o obojetnie jakim nicku na premi. Zaplace jak zobacze chara
![]()