|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom mag.: 5
|
![]() Czy opłaca się iść knightem (40lvl, promocja, skille ponad 70) na małpy i zbierać z nich ape furs? Jak wyjdę z runami i manasami, czy nie będzie waste?
@down: Sorry za 2 tematy, ale jakoś mi się tibia.pl wiesza a wysłać się nie chciało ;/ Co do ek a promocji to co za różnica?
Innosek: "I jak zawsze sukinsyny obiecywali złote góry dla FACC, a gówno dali... Omg ofcoz bank i ch*j" szacunek dla gościa ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Eternix - 07-11-2007 o 21:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Profesja: Elder Druid
Poziom: 45
|
![]() Po co robisz 2 razy taki sam temat i po co piszesz ze knight z promocją nie prosciej napisac ek??
spokojnie dasz rade na powierzchni staraj sie nie wbijac w głąb wioski bić pojedyńczo i unikaj merklinów jest ich tylko parę na powierzchni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2007
Lokacja: Br-wo
Imię: Ghost Speeder
Świat: Honera
Skille: 88/89
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Dużo ek expi na małpach ; D bo nawet dobrze sie na nich zarabia ..
A tak to dasz rade ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Dasz radę, tylko musisz chować się za ścianami i jak sibang podejdzie odrazu atakuj, bo na tym lvlu jesteś za wolny żeby za nimi swawolnie biegać ;p
@down szczerze mówiąc to nie wiem, na 60 lvl mi troche jeszcze brakowało ;d Ostatnio edytowany przez Ancient900 - 07-11-2007 o 21:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Świat: Secura
Poziom mag.: 5
|
![]() A na jakim lvlu mógłbym swobodnie za nimi biegać? Z bohami oczywiście.
|
![]() |
![]() |