|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
|
![]() Mam Pytanie odpowiedzcie plz mam name locka
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
The Witcher
|
![]() Name lock - blokada nazwy ..
Proponujesz nową nazwe dla postaci i jeżeli zostanie ona zaakceptowana to twoja postać z nową nazwą zostaje odblokowana i ponownie możesz nią grać.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Manduhri
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 114
Skille: 88/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Dostałam bezsensowny Name Lock <Plastikowa Laleczka> to byl nick fajny i nikomu nie przeszkadzał ;/ nikogo nie dotyczyl przcierz nie był też wulgarny nie można zrobić tak zebym go miałą bo w takim mi dobrze a nie jakieś angielskie wymyślic mam i będą mnie zabijać
![]()
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
![]() Topic@ Tak, zrup pallllka do pekowania. Było. A wystarczyło używać opcji "Szukaj", zamiast zakładać nowy temat... Akurat sprawa name locka była poruszana wiele razy :| Ostatnio edytowany przez Me$z - 10-11-2007 o 20:23. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 11 2007
|
![]() Ja bym ci proponował iść zapytać się mamy...
|
![]() |