|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
![]() |
![]() Przectawiam wam filmik na którym widac nieprofesjonalnne przygotowanie i ogulny popłoch oczywiscie na Danubi
![]() http://80.55.90.146/lulas/wojna.rec |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Płock Poland :)
|
![]() Szkoda gadac ogólnie
Zginelo polaków z reki polaków okolo tylu ilu zostalo zabitych przez szwedów (przynajmniej na filmiku) Bez komentarza ps. Tego typu sytuacje pokazuja ogromne wady systemu skulli ps. Moze ktos przyblizy te wojne graczom z innym swiatów. Czym byla spowodowana i czy cala miala tego typu przebieg itp. ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() mnie sie podoba ;]
najgorsze jest noobstwo polakow bez tego mozna by to jakos zorganizowac, jak widze pytanie jak sie nazywa prezydent myslalem ze padne. teraz najwazniejsze to chyba zabic mosehiru to jest ***************** grrr nie moglem dizisaj wejsc bo musialem pana tadeusza czytac XD ale za tydzien jakby cos sie dzialo zmasowanego to pomoge ---------------- Wojna zaczela sie miedzy hlvl polakami vs szwedami (Mythos vs Ruthless) zawarty byl rozejm badz polacy wygrali <nie pamietam dokladnie> belth jednak nie mial zamiaru konczyc tego rozpaczal nagonke na polakow ktora trwala dosc dlugo <kiedys "low-lvl" walkora i innych hlvl swe znecalo sie nad paladinka> teraz wszyscy polacy chyba wkurzyly sie bitwy toczyly sie w carlin i w ab o reszcie miast nic mi nie wiadomo
na forum od 27.01.2004 !!! ![]() End of my humanity has come on. Ostatnio edytowany przez Aversin - 03-11-2007 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Iława
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rycesz Okroglego Stolu
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
|
![]() Film mi się niepodobał,bo wogóle nie brałeś tam udziału zmarnowałeś zaledwie 5 bełt poco ty tam wogulu byłes??
10:42 You see yourself. You are a royal paladin. You are Royal Brother of the Mystical Brothers (Protected by Keinam). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niebyłem sie tam N.A.P.I.E.R.D.A.L.A.C niewiadomo po co tylko pokazac innym ( co graja na innych swiatach ) co sie dzieje na danubi !!
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
|
![]() 1 wojna Ruthless vs Mythos zostala zakonczona paktem pokojowym (?) kiedy to Mythos zaplacilo 500k za smierci Zofsa. Jak pewnie wiekszosc wie, na postaciach hlvl Polakow grali tzw. Gimo guys, czyli typki ze Szwecji (Gimo to nazwa miejscowosci), ktorzy wczesniej grali na Novej [czyt. byli bardziej doswiadczeni]. Bethowi i spolce nie podobalo sie dzielenie kont, wiec po tym jak oryginalni wlasciciele [Polacy] powrocili na Lamoze, Dranita, Fingerouta itp, Belth z kilkoma znajomymi zaczal ich 'zwalczac'.
Polacy stworzyli sobie olbrzymia gildie, Harre Krishna, zrzeszajaca ok. 60 osob. Mialo to powstrzymac Beltha od przesladowania ich. W zwiazku z tym ze bylo ich az tak duzo, zaczeli sobie pozwalac na za duzo, wiec wywiazala sie wojna. Belth ponownie utworzyl Mythosa, podolaczali Valise, Povi, itd, po czym w ciagu kilku pierwszych dni pozabijali wiekszosc osob z HK. Do Mythosa podolaczala czesc Liquidation Crew, i po kilku dniach wojny z Mythosa liczacego ~10 osob zrobil sie Mythos 3 lub 4 razy wiekszy, a liczba czlonkow Harre Krishna zmalala z ~70 do 20. Polacy znow postanowili podzielic sie swoimi kontami z innymi osobami, co okazalo sie bledem, gdyz nieodpowiednia osoba dostala dostep do kont Zenobi, Ex Cavatora, Xosiogo i Hezipa. Wszyscy zostali zrookowani z lvli ok. 97-122. Aktualnie, na Raistlin Mejerze II i Fingeroucie nie graja Polacy lecz Szwedzi walczacy z Mythosem. ~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
![]() |
![]() Cytuj:
Ps: o.O necron cool eq, jakis znajomy jest? :> czy to nie czasami moj ![]() Ostatnio edytowany przez Azaroo - 04-10-2004 o 22:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2003
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() da-n00bia.. nazwa mowi sama za siebie... no i to co sie tam działo było n00owskie na maxa... po co naparzac sie nazwajem...chcecie rpzeprowadzac jakies wojny zrobcie przyzwoite lvle...conajmniej 30
![]() ![]()
[center] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/greendayf.png[/img] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/bobban.gif[/img] [url="http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=64481"] [img]http://i1.tinypic.com/no97gi.jpg[/img][/url] [/center] |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ehhh....ludzie ludzie....jak zapewne wiedzie acc-share jest zabroniony i moze Walkor i comitiva chcieli sie zabawic w dobrych tutorow... Nie zapominajcie ze to jest gra, a jak wiadomo w kazdej grze sa zasady, ktorych sie lamac nie powinno. Ja osobiscie nie gram na Danubi, wiec nie wiem dokladnie jak to szlo, ale zobaczcie sobie serie filmikow "Pk-spree". Tam widzicie waszych wielkich Szwedow. Sam zaczeli, dostali w dupe, i tak kilka razy...Spojrzecie tez na inne swiaty. Zawsze to my zaczynamy wojny, na kazdym forum duzego serwisu o Tibii sa dzialy swiatowe (cos jak na Tibia.de), i tam z regoly polskie nicki wyzywaja i prowokuja innych graczy. Na starszych swiatach tak jak Antica, Amera lub Eternia zyjemy w zgodzie z innymi narodowosciami (no moze nie 'Br ?'). Znam mase ludzi ze Szwecji ktorzy mnie lubia mimo iz jestem Polakiem, i staraja sie mo pomagc (~60-120 lvl).
Btw: Ludzie skonczcie z siebie robic posmiewisko, to ze nie umiece do niczego w Tibii dojsc nie oznacza tego by robic posmiewisko z calego kraju, gdzie jest kilku ludzi na prawde dobrych w ta gierke...Przez takich jak wy traca to, na co ciezko pracowali...No comments~
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() na eterni jak narazie nie zyjemy ze szwedami w pokoju
![]() ![]()