|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Profesja: Paladin
|
![]() zapewne ten temat był poruszany wiele razy, ale dlaczego uzytkownicy forum tibia.pl w wiekszosci nie dorastaja konkurencji ze strony o domenie org.pl ? Dlaczego do wielu tematow, nie wazne jak 'dziwnych', kazdy musi napisac "zalosne, żal.pl, jestes noobem omg lol, co to robi na forum"? Piszac takie rzeczy zmniejszacie ilosc potencjalnych uzytkownikow tego forum
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Zalosne, żal.pl, jestes noobem omg lol
A co się tak tym przejmujesz, skoro my im nie dorastamy do pięt, to jak mogłeś się tak zniżyć do naszego poziomu i zrobić sobie tu konto? ;f Ostatnio edytowany przez Rybzor - 12-11-2007 o 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Może dla tego, że 3/4 polskich tibijczyków taka jest? A ta strona ma domenę .pl i jest uznawana prawie za pl oficjalną więc cała fala nobostwa leci na nas :S
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() no, moze znowu dostane bana, ale mało mnie to boli
![]() Ryba, jestes 'lol,omg,zal.pl' nie napisalem, ze wszyscy tacy sa, tylko wiekszosc ![]() zmien opis, jest nieaktualny ![]() a, nie robie reklamy konkurencji, bo nie podalem adresu ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez siniestro - 12-11-2007 o 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Weź spadaj na torga,bo widzę że nie dorastasz do pięt stronie o nazwie tibia.pl.Chyba nie bez powodu jesteśmy suportted tibia fantaste!Widziałem na torgu tematy "RZEŹBA SIŁA I MASA" w których wypowiadały się jakieś mięczaki które się podniecały że przeczytały nie wiem np. forum sdf. albo temat "Dziewczyna" i przy nim zaliczyłem rotfla.
A to jego treść(z pamięci): Witam!Dzisiaj na basenie podeszla do mnie dziewczyna i zaczela mowic mi cos.I tu mam pytanie czy jest juz moja dziewczyna. P.S Mam 12 lat Co radzicie? Hhahahahahha ![]() Edit@ Tu jest jakieś 5 bardzo aktywnych modów a na torgu to uuuuuuu a będzie ze 60 i przez kilka dni mogliśmy naśmiewać się z tematu "Dziewczyna" Ale są jeszcze głupsze tematy"Czas zadbac o siebie a nie opostac w tibi" w którym jakiś opętany 11 latek mówił żeby ćwiczyć(ogolnie niepotrzebne info). Albo temat "Co najsmiejszego zrobiliscie w domu" A tu z pamęci wypowiedź jednego gościa: "Spal dom będziesz miał fun że ja pierdole" Ogólnie Torg=Recydel ![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Leirdek - 12-11-2007 o 18:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() zal.pl jaki n00bek
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() jezeli ludzie umieszczaja swoje pytania w odpowiednich podforach, to nie ma ZADNEGO powodu, zeby ich wyzywac.
up masz mnie za nooba? skocz na duel ![]()
Limit sygnatury został przekroczony Ostatnio edytowany przez siniestro - 12-11-2007 o 18:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() W sumie troche się zgadzam za autorem tematu , choć ja też wyzywam zawsze od noobow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Leirdek:
To właśnie tacy jak ty zaniżają poziom tego forum. @siniestro: Całe naabstwo ciągnie tutaj ;] Nie dziw się więc, że ogólny obraz jest lepszy tam niż tu ;]
![]() |
![]() |
#11 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Nie widzisz niby rozniccy , a wypisales roznice w pierwszym poscie .:| SORRY ZA DOUBLE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wogóle to torg ma ten deseń sraczkowaty i raczej tam idą wszystkie nooby.Mi przynajmniej tak się wydaje
![]() up masz mnie za nooba? skocz na duel Dobra idę na duela.Pasuje? Ostatnio edytowany przez Leirdek - 12-11-2007 o 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
|
![]() Ale jesteś fajny! Pewnie kolejny smutny tibijczyk który nie potrafi przeczytać regulaminu, potem dostaje bana i żali się :<.
Aaa no tak Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() ;O
ryba chce sie bic ;o dobra, nie opis : Zmień podpis ![]() opis zawsze masz <a raczej Status opisowy panie Ryba>, mozesz miec opis pusty, czyli nie zawierajacy elementow ;o napisz mi jaki punkt regulaminu zlamalem ![]()
Limit sygnatury został przekroczony Ostatnio edytowany przez siniestro - 12-11-2007 o 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
|
![]() To w końcu on ma opis czy status , bo nie wiem :<
I nie wyzywaj mojej rybki -.- Ostatnio edytowany przez Smerf.Secura - 12-11-2007 o 19:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Nikast Shynix - 12-11-2007 o 19:43. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
edit: poza mr. lEIRDKIEM widzę, że sMERF też tu pisał. Ciekawe, kiedy się reszta wieśniactwa odezwie...
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 12-11-2007 o 19:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() @topic : my weseli bo kajdany
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() @temat?
hmm... Wszystkie naabki uzywaly tibia org pl, lecz... wlasnie w tym momencie zaczyna sie. Naabki byly na org pl, lecz jakic cudowny autor tematu podobnego do tego zaczął rozpowszechniac swą teze. Wielcy wojownicy ktorzy po "jedzonko chadzaja na sarenki, przy tym wyzywajac wszyskich wokoło, bo zabili im misia" nie chcac byc wsrod noobkow udali sie na tibia pl. Na orgu zostali sami normalni gracze, a my powitalismy tu ludzi pokroju smerfa z Secury, ktory wbija sie w kazdy temat choc nie ma pojecia o czym mowa. Tak wiec, co nam pozostalo? Puśćmy "plotkę", że to tutaj sa naabki ;]
![]() |