|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa
|
Moze to zart na duza skale, jesli tak to niech szlag trafi tego zartownisia, ale jest taka strona www.polskieserce.pl i jak na nia zajzycie to to daje 5 groszy na budowe sztucznego serca. 5 groszy to malo ale jesli przynajmniej1/3 forumowiczow tam zajzy to sie troche tego uzbiera. Jesli ktos zna takie strony to niech tu da... thx from the moutain
(EDIT) klikac mozna codziennie ale raz dziennie
Ostatnio edytowany przez Zaknafenian Do'Urden - 02-11-2004 o 20:59. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Master Alucard
Data dołączenia: 27 09 2004
|
To nie żart....... klikajcie, może ratujecie komuś tym klikiem życie....
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
Ja kliknąłem i nie żałuję
Wspomóż i ty! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
|
Kliknołem.
Btw. charytatywna przez "ch"
|
|
|
|
#5 |
|
Nieobecny.
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
@up
To źródło też jest pewne. Nie słyszałeś nigdy o polskim stucznym sercu? plx? Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 02-11-2004 o 21:22. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
Scor, wiesz dobrze, ze to ja mam manie na punkcie pajacyka.
Juz od jakiegos pol roku klikam dzien w dzien na pajacyka i polskie serce. ![]()
|
|
|
|
#9 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa
|
Cytuj:
... a wszystkim polecam film pt."Schmidt"("About Schmidt ") z Jack'iem Nicolson'em właściwie chodzi mi o podsumowanie w ostatniej scenie... troche daje do myslenia ale nikt nie powiedzial ze forum tibii.pl ma sie obracac tylko w tematach: smiech w tibii, wkurzanie sie na n00bow i RPG(ogolem).
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
|
To może zrobimy tak, że każdy forumowicz ma obowiązek kliknąc w dwa powyższe linki??
Ja tam klikam w pajacyka od dawna... Nawet dwa razy dziennie. Raz w pracy i raz w domu Zaraziłem tym nawet kumpli z pracy![]() A ten link tematu pierwszy raz widze... ale będe klikał codziennie... dwa razy dziennie i zaraże tym kumpli ![]()
|