|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
Pokaż wyniki sondy: Czyje screeny są najlepsze? | |||
Riel Adien'a |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 22.22% |
Isopa |
0 | 0% |
Injaca |
5 | 55.56% |
Rookstayer'a Cheese |
2 | 22.22% |
Głosujących: 9. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
Postanowiliśmy założyć z kolegami temat z naszego Guardiańskiego życia ![]() O to pierwsze kroki mojej nowej postaci 8 lvl : ![]() Profesja : ![]() Mam nadzieje , że koledzy też bedą systematycznie wrzucać swoje zdjęcia , mogę już ujawnić , że z pewnością bedą początkowo bardziej ciekawsze od moich ![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Imię: Injac
Profesja: Knight
Gildia: Hands of Justice
Świat: Guardia
Poziom: 28
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
|
![]() A więc jeżeli zostałem zaproszony do tematu muszę się za to zrekompensować i także wkleję jakieś screeny :
No więc też dam 8 lvl : ![]() No i najświeższy screen : ![]() 66 sword fighting W tygodniu nie będę miał zbyt dużo czasu na grę więc screenów nie będzie też zbyt dużo ale licze na was drodzy koledzy , że wy podtrzymacie ten temat ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Imię: Isop
Profesja: Elder Druid
Gildia: Imperatives
|
![]() Witam!
Również bede dodawal(mysle ze systematycznie) ss'y z gry moją skromną postacią. Dam jakies stare ss'ki na dobry początek ![]() Jakis 5 lvl ![]() ![]() Robienie uh'ow na pacc-u ![]() ![]() Potem skromny Magic Level ![]() ![]() No i nastąpił ten moment... Facc! no i oczywiscie jakiś lvl... ![]() I na koniec stan mojej postaci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
|
![]() LoooooooooooooooooL, nie mówiłeś mi że masz własny temat, Isop, jak mogłeś?
![]() @Topic More, more, more ... Nice ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki tym dwóm osobom , które skomentowały nasz temat na dobry początek
![]() No żeby temat nie spadł na dalekie strony trzeba coś wrzucić Więc tak shielding 20 : ![]() 20 sword fighting : ![]() 1 magic level ![]() ![]() No i stan postaci : ![]() No to narazie tyle , dziś postaram się jeszcze odświeżyć temat a jeżeli nie dziś to jutro Pozdro ![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Chciałbym się troche opisać więc: Może wam powiem jakimi postaciami gralem i one moze was bardziej naprowadza kim jestem ;p Grałem Datumiqiem MS , bardziej na niektórych znany Almerianix obecnie 68 palek a teraz zdecydowalem się grac Knightem dlatego ze jak dla mnie dla mnie jest najbardziej osiągalną postacią , która w roku szkolnym moge grac, chodzi o to ze w tygodniu to potrenie chociaz i to jest to a palkiem to nie za bardzo bo by mnie wkoncu na kamienie nie bylo by stac ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ashkeal
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 101
|
![]() @gustawy rozki i maksy
Nie mogłem sie powstrzymac zeby wam tu cos nabazgrac xD.Nie ma co pociskacie jak nie wiem;d dawac wiecej i lepszyc mam nadzieje :> pogadamy w rl mopsy ;d By Li-Archer
![]() Ostatnio edytowany przez Ashkeal - 07-11-2007 o 16:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2007
Imię: Rookstayer Cheese
Profesja: Rookstayer
Gildia: Dark of Apocalypte
Poziom: 23
Skille: 19/24
|
![]() Za pozwoleniem założyciela tematu dołączam się do niego
![]() 24 shield(sry ze zzdupcone zlekka zdj. ale aviscreen cos pozmieniał następne bedą norm.) ![]() A tu malutki majątek .... ![]() Ostatnio edytowany przez Cheese93 - 07-11-2007 o 17:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam,trzeba odświeżyć temat i ofc wkleić foteczke a mam tu adv na 67 Shieldinga i przy okazji zaprezentować stan postaci. Wytłumacze się z slabego eq jest one jakie jest a jest dlatego takie, ponieważ jak kończylem grać Almerianixem posprzedawalem je za rl kase. Był jeszcze potem 3 tygodniowy epizod na harmonii lecz nie udany ciagneło mnie do Guardii.
![]() Ostatnio edytowany przez Injac - 08-11-2007 o 18:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z powodu braku komentarzy temat nam trochę podupada ale myślę , że go wygrzebiemy
![]() Wczoraj byłem w domu o 22:44 i po dwóch meczach nie miałem siły włączyć komputera... Więc dziś daję ssy : Świeży sprzed paru minut 25 fishing : ![]() Następnie spóźniony 25 shielding : ![]() No i znowu spóźniony 25 sword ![]() ![]() Wiem , że narazie to kompletna nuda , ale każdy knight musi wbić najpierw skille żeby iść sensownie expić ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda, że nikt nie komentuje
![]() Liczę się z krytyką, bo są to marne ssy, byle ta krytyka była konstruktywna ![]() Odświeżam temat jakimiś skill advami 30 shielding : ![]() 30 sword : ![]() 32 sword : ![]() 32 shielding : ![]() 33 shielding : ![]() 33 sword : ![]() Niedługo bedą skille 35/35 to zedytuje posta. Pozdro ![]() @EDIT 34 shielding : ![]() 34 sword : ![]() 35 shielding : ![]() 35 sword : ![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili Ostatnio edytowany przez Maxu50 - 08-11-2007 o 11:24. Powód: Nowe screeny |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowy post bo limit to 10 screenow w 1 poście
2 magic level : ![]() Stan postaci : ![]() Liczę na kolegów, że też bedą wrzucać screeny. Odemnie dziś powinna być jeszcze jedna porcja ss'ów. Pozdro ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Hucisko
Imię: Son of Justice
Profesja: Paladin
Gildia: Lords of Eternity
Poziom: 81
Skille: ~~/~~
Poziom mag.: 19
|
![]() No no, Gratz dla was panowie że założyliście własny temat. Czekam na następne ss'y
![]() A subscription for this tread fas been added ![]() Ostatnio edytowany przez Son of Justice - 08-11-2007 o 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Dzięki za pozytywną opinie ![]() Ja się staram jak mogę żeby temat nie upadł dziś może jeszcze dam jakies screeny Pozdro
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2007
Lokacja: Narazie Dom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Toran
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie Posiadam x)
Poziom: 41
Skille: xx/yy
Poziom mag.: 43
|
![]() No spoko fajnie zdjęcia dobrze ci idzie czekam na następne foty
![]() P.S.ładnie wygląda twoje eQ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do tego mojego eq
![]() No to bohy złapałem a resztę dali mi koledzy ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Imię: Ashkeal
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 101
|
![]() ahahah ale pedki..dawac wiecej.Rozek postaraj sie troche bo narazie zostajesz w tyle.Gustaw i maks sa elo elo pro ziomy a Ty zostajesz w tyle.Ogolnie to gz wam
![]() By Li-Archer
![]() Ostatnio edytowany przez Ashkeal - 08-11-2007 o 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2007
Lokacja: Narazie Dom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Toran
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie Posiadam x)
Poziom: 41
Skille: xx/yy
Poziom mag.: 43
|
![]() Chcesz powiedzieć ze załapałeś sie na free items
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzis kurde Isop kupil se pacca wiec prosze sie nie martwic nie dlugo bedzie dawal wiecej fotek a ja kupuje w nastepnym tygodniu wiec tez dobrze
![]() |
![]() |
![]() |