| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  10-11-2007, 22:46 | #1 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 10 11 2007 Posty: 12 |  R-key pomoc Witam mam 3 pytania odnośnie r-keya. 1.Jeżeli w nazwie mojego miasta znajduje się polska litera na tibia com wychodzi w tym miejscu coś w stylu "%^#". Czy list przyjdzie do mojego domu bez względu na te symbole ? Może cip soft wpisuje w to miejsce polską literę ? 2.Jeżeli mieszkam na wsi i niema ulic danych tylko nr domu to w zakładce Street address: wpisuję np. Stobierna, natomiast w zakładce zip code 39-200 a w zakładce CITY: mam wpisać Dębica (dodatek do kodu pocztowego), czy nazwę mojej miejscowości ? Mam nadzieję, że znajdzie się na tyle doświadczony gracz  Chociaż na te pytania przewiduję odpowiedz: 1.List dojdzie po kodzie pocztowym niekoniecznie potrzebne miasto do kodu. 2.W city mam wpisać to miasto od kodu ;p Pozdro | 
|   |   | 
|  | 
|  10-11-2007, 23:39 | #2 | ||
| Born to Ban Data dołączenia: 04 06 2004 Lokacja: inny wymiar Wiek: 38 Wpisy bloga: 7 Posty: 2,783 Stan: Aktywny Gracz Imię: Dwimeron de'qel Profesja: Royal Paladin Świat: Harmonia Poziom: 88 Skille: 87/62 Poziom mag.: 18   |   Cytuj: 
 Cytuj: 
 Zip code: 39-200 City: Dębica List trafi najpierw do regionalnego głównego oddziału Poczty Polskiej, dalej trafi do ciebie 
				__________________ Poniższe zdanie jest fałszywe Powyższe zdanie jest prawdziwe. | ||
|   |   | 
|  10-11-2007, 23:46 | #3 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 10 11 2007 Posty: 12 |   A jak już na stronce jest "ogonek" ale jest dobry zip code to chyba nic sie wiele nie dzieje nie  ? ;p | 
|   |   |