|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
|
![]() Takk... Tytuł raczej mówi sam za siebie. Będę tu zamieszczać moje rysunki, bądź gify. Żadna filozofia =P. Zapraszam do oglądania!
Na pierwszy rzut (oby nie samobójczy ![]() ![]() ![]() ![]() Sorx za duże rozmiary (przez co mogą się wolno ładować). Próbowałam zmniejszać, ale niestety traci na tym jakość... Postaram się jeszcze coś z tym zrobić. ----------------------------------- EDIT: W związku z małymi wątpliwościami co do tego, czy wogóle powinnam umieszczać tu ten temat, przypomnę iż jest to dział "inne". A jak inne to hulaj dusza - nie trzeba dawać artów koniecznie związanych z Tibią, neh ^^? Dzięki za wyrozumiałość =). Pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Rovenka - 19-08-2004 o 00:50. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() prawda prawda....manga ma duuze o.o oczy, ale twoje są troszeczke za duże O.O..tylko troszeczke. Reszta jest ok. Reszta jest spox
![]() bierz przykład ze mnie..moje postacie na avatarach( w innym temacie) nie mają wogóle oczu ![]() Ostatnio edytowany przez limenu - 18-08-2004 o 14:34. Powód: coś mi jeszcze do głowy wpało |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Bardzo ladne.Masz za to ode mnie + do reputacji.
![]() |
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Bardzo bardzo ładne
![]() ![]() Więcej plx? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jako że sam , nie potrafie robić takich fajnych obróbek , wykorzystam to żeby pokrytykować czyjeś prace
![]() Zaczniemy od tej pani w bibliotece ![]() Masz u mnie za to zdjęcie 5 ![]() Drugie........ Hmmmm......... Tu już za specjalnie się nie wysiliłaś.Widać wyraźnie niestonowane kolory na ubraniu (lol, ja też moge zrobić jakiś szkic , obojętnie czy mychom , czy ręcznie i potem dac na skan) i zapełnić jednyolitym kolorem.Choć to tylko moja subiektywna opinia , to uważam że podąrzasz jednak w dobrym kierunku ![]() Za tą obróbke 4+ Staraj się staraj , bo dobrze ci to wychodzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
|
![]() Dzięki mojemu przyjacielowi mamy małą reaktywację
![]() Siedząc dzisiaj do późna nocy kończyłam realizować pomysł, który już jakiś czas temu wpadł mi do głowy. Sprawa tyczy się poradnika i jak na złość ![]() ![]() ![]() W ramach wyjaśnień... o co chodzi z tym bratem ![]() ![]() I co Wy na taką ideę ![]() Ostatnio edytowany przez Rovenka - 24-10-2004 o 00:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Hahahahaha....
Świetne!! Powiem krótko: Ja chce więcej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Z serii 'Odgrzewanie starych tematów'-to lubie, stare ale dobre
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() hehe , wyswtawilbym krytyczna opinie jak zwykle w moich komentarzach ale zahwycila mnie ta pomyslowosc (mieczyk wypadl) ;-) motywuje do dalszej pracy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Polandia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pentomon
Profesja: Elite Knight
Poziom: 80
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ummm ładne rovi, ładne ^^ oby tak dalej. Tak ale co z prawami autorskimi
![]() Pozdro sioscycko ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Nie no super
![]() Szczególne podoba mi sie wiszący Pen ![]() Ale mam zastrzezenie co do jego reakcji... Bo jakby Pena ktoś tak zaatakowal to rzucał by się jak ryba bez wody ![]() Co nie zmiemia faktu, że bardzo mi sie podoba i czekam na cd. ![]() |
![]() |
![]() |