|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() A więc mam taki problem.
Chciałem pójść tam gdzie jest quest na addona dla wizarda chodzi mi o te naramienniki gdzie jest queen of banshee.. Ale patrze a tu na drodze są magic walle ![]() I oto moje pytanie jak się usuwa magic walle??? ps. nie piszcie mi że sie nie da bo jakoś ten quest musi dać się wykonać ![]() Z góry THX !!! Pzdr. @down Wszedłem na tibia wiki i nie znalazłem ;/ Niech ktoś napisze prosto i jasno ![]() Ostatnio edytowany przez Markos12 - 12-11-2007 o 20:07. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2007
|
![]() Jak czytałem to je się wyłancza
jak coś wiki.hunted.pl questy i zobaczysz ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Wszystko mas na stronie Support Fantasty pod Adresem http://tibia.pl a quest znajdziesz tutaj
@Edit Szukanie zajeło mi dosłownie 5 minut http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=100679 Ostatnio edytowany przez Lechista - 12-11-2007 o 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Po co ci to?
Świat: Hahahaha
Poziom: 51
Skille: 999/999
Poziom mag.: -9
|
![]() Nie ma tam może dzwigni??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Midoritex
Profesja: Elite Knight
Gildia: Elite of Guardia
Świat: Guardia
Poziom: 269
Skille: 107/104
Poziom mag.: 10
|
![]() Musisz iść do pomieszczenia którego pilnuje Giant Spider i przestawić dźwignie. Następnie idziesz do pomieszczenia gdzie jest ds, beho, ghule i stalkery i tam tez dźwignie przesuwasz. Pokój z gs znajduje sie korytarzem na południe od MW i po schodach w dół. A ten 2 korytarzem na zach a następnie na Południe. Po schodach schodzisz i tam będzie dużo skorpionów. Jak trafisz do Skorpionów to do tego pokoju też
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Imię: Po co ci to?
Świat: Hahahaha
Poziom: 51
Skille: 999/999