|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Lokacja: Kazordoon
Stan: Początkujący
Imię: Mirternlex
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 13
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Od którego levelu najlepiej expić sorkiem na tych expowiskach:
- Orcland - Mintwalin - Elf Fortess - Fibula - Kazodroon - Molts - Podziemia Ab - Ghostland - Darama Isle - Tiquanda - Laguna Island - Dragon Lair - Hero cave ![]() Mam PACCa |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spirit Collector
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pocket Aces
Świat: Antica
Poziom: 45
Poziom mag.: 44
|
![]() Moglbys napisac czy chcesz zabrac z runami czy bez a tak w ogole to wszedzie mozesz expic tylko zalezy jak daleko chcesz sie posunac bo np. spokojnie mozesz expic na ghoulach na ghostlandzie ale na ds'ach dedniesz -.- wiec moim zdaniem temat do usuniecia.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() - Orcland 27+ z monkiem można już
- Mintwalin chyba od 33 spokojnie już z woiem (postman plx) - Elf Fortess zostaw knightom - Fibula 13+ - Kazodroon zapewne chodzi ci o dwarfy to zwykle od 8 soldy 13 a guardy to z woiem dopiero i dużo manasów - Molts chyba nie opłacalne oprócz warlocków ale to chyba 100? nie nie wiem nigdy nie expiłem - Podziemia Ab tam się chyba nie expi - Ghostland13? chociaż z vortexem już można - Darama Isle 13+ jeszcze zależy gdzie chcesz expić - Tiquanda banuta? chor? - Laguna Island zostaw knightom - Dragon Lair można na 50 już ale dle z blokerem - Hero cave nie mam pojęcia |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2007
|
![]() - Orcland + 30 lvl z 2 monkami można już
- Mintwalin + 30 lvl - Elf Fortess 15 lvl - Fibula +8 lvl z plate setem i dwarven shield - Kazodroon dwarfy od 8 lvl solidery od 13 a guardy to tak ok 20 lvl - Molts nie mam pojecia gdzie to jest - Podziemia Ab +25 lvl i jeszce bp hmm duzo demon skeletonow - Ghostland zalezy skeletony od 8 lvl gule od 13 a dsy od 25 lvl osobiscie nie polecam lepsze od Ghost Landu sa kopalnie w Kazoo - Darama Isle polecam ci tam chodzidz od 25 lvl bo zawsze ci moze wyjsc mumia albo ghost i cie zabic - Tiquanda banuta? od 30 lvl tam jest dobry exp bo inaczej to nieoplacalne - Laguna Island dla sorka nieoplacalna wyspa- Dragon Lair tam mozesz chodzdz od 80 lvl ale jest duze prawdopodobienstwo ze sie exp nie wruci - Hero cave niektorzy juz tam chodza od 70 lvl ale exp sie niegdy nie wzruci a sa duze szanse ze nie wrucisz. Dlatego Polecam od 120 lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2007
|
![]() - Orcland + 30 lvl z 2 monkami można już
- Mintwalin + 30 lvl - Elf Fortess 15 lvl - Fibula +8 lvl z plate setem i dwarven shield - Kazodroon dwarfy od 8 lvl solidery od 13 a guardy to tak ok 20 lvl - Molts nie mam pojecia gdzie to jest - Podziemia Ab +25 lvl i jeszce bp hmm duzo demon skeletonow - Ghostland zalezy skeletony od 8 lvl gule od 13 a dsy od 25 lvl osobiscie nie polecam lepsze od Ghost Landu sa kopalnie w Kazoo - Darama Isle polecam ci tam chodzidz od 25 lvl bo zawsze ci moze wyjsc mumia albo ghost i cie zabic - Tiquanda banuta? od 30 lvl tam jest dobry exp bo inaczej to nieoplacalne - Laguna Island dla sorka nieoplacalna wyspa- Dragon Lair tam mozesz chodzdz od 80 lvl ale jest duze prawdopodobienstwo ze sie exp nie wruci - Hero cave niektorzy juz tam chodza od 70 lvl ale exp sie niegdy nie wzruci a sa duze szanse ze nie wrucisz. Dlatego Polecam od 120 lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
|
![]() - Orcland - Wogole
- Mintwalin - 27 z monkami - Elf Fortess - Wogole - Fibula - 13 - Kazodroon - Zalezy na czym ale od 25 dasz rade ze wszystkim - Molts - ? - Podziemia Ab - ? - Ghostland - 25 - Darama Isle - od 25 mozesz juz probowac bic dsy i ghoule, ale nekro od 50 - Tiquanda - Nie mam pojecia po co chcesz tam expic? - Laguna Island - Sorcem bez sensu - Dragon Lair - 60-70 - Hero cave - 80+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Lokacja: WLKP.
Imię: Liberty Angel
Profesja: Paladin
Gildia: Bushido Rangers
Świat: Kyra
Poziom: 28
![]() |
![]() - Orcland (nie polecam)
- Mintwalin (tutaj jezeli masz postmana i minimum 80 lvl zeby nie bylo waste i GFB...ale malooplacalne) - Elf Fortess (glownie dla knightow tez nie polecam) - Fibula (mysle ze od 8 mozna jechac na rotach i carriorach bez problemu do 13 i potem przeniesc sie na kopalnie ![]() - Kazodroon (od 13 levela) - Molts (nie expilem wiec nie wiem) - Podziemia Ab (trolle-od 8 lvla ;D , tam na polnocy 13 w zupelnosci starczy ale duzo ludzi:/) - Ghostland (tutaj z 40 niewidka i jazda ![]() - Darama Isle (Polecam larvy od 8 do 19 pozniej przezucic sie na tomby) - Tiquanda (mysle ze malo oplacalne jedynie hydry z blokerem i dsami ja expilem na 27 levku ale mysle ze z 30 spokojnie) - Laguna Island (nieoplacalne :/ na upartego mozna na 25 jechac) - Dragon Lair (zeby bez waste to minimum 50) - Hero cave (z blokerem i dsami podobnie jak na hydrach 30+) Mysle ze pomoglem ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Orcland:
Sorcem to najlepiej z runkami i zeby nie bylo duzego waste to 50 level+ i to nie gdzie chcesz a na okreslonych miejscach. Mintwalin: Tam totylko z postmanem sie oplaca inaczej waste. Elf Fortess: tam to od 25 levela spokojnie na elfach,elfach scountachno i mozesz na pojedynczego elfa arcanista Fibula: od 15 levela juz na Rotach i carriorm otach.Bez obawy o deda ja tam expilem sorcem na 15. Kazodroon: Od wyjscia z Rookgardu mozna expic na dwarfach stopniowo przechodzic na coraz lepsze. Molts: 60+i z paccem lecz gdy ktos ma pacca to lepiej na paccowskich miejscach expic Podziemia Ab: niewiem jak tam jest wiec nieporadze Ghostland: od 25 levela na ghulach a potem na ds-y. Reszta to juz albo dla knightow raczej expowiska lub dla high leveli wiec radze na pocztek to co wymienilem. |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() @up
Nie masz pojęcia - nie odzywaj się. Dla sorca na EF nie ma miejsca |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
Imię: Paladhino
Profesja: Paladin
Gildia: jakos tam po angielsku ;D
Świat: Nerana(kolejki)
Poziom: 28
Skille: rosna;P
Poziom mag.: 10
|
![]() po 1 nie MOLTS tylko MOTLS (maze of the lost soul)
- Orcland z vis 30-40 w/g mnie monk tam padnie od pierwszej grupki zerkow z hmmami 25-30 najlepiej stealh ring na zerki - Mintwalin 30+ (postman) - Elf Fortess to expowisko dla najta ale 30 + fe ale to tylko na powieszchni - Fibula 8 uwazaj jak ds ropna ;/ - Kazodroon 8-13 dwarfty, 13-19 solidery 19-30 guardy 60+ GSy - Motls Warlock ?? 130+ z mort explo od 100 z blockerem 80 - Podziemia Ab trolle 8-10 zamek 13-20 (uwaga zerk) Hell Gate 40+ - Ghostland Ghoule 11-20 DSy najbiardziej polecam 35 utana vid - Darama Isle no have pacc plax - Tiquanda no have pacc plax - Laguna Island to raczej dla rycerzykow - Dragon Lair Venore (dragi) 30 DSy, DL(50) rowniez DSy jesli blockera nie ma, Edron no have pacc ;/ POI 100+ - Hero cave 80 lvl 60mlvl solo z blockerem wczesniej ;] |
![]() |
![]() |