|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() Otóż dnia dzisiejszego miał miejsce najazd orców na Femur Hills na Luminera.
Niestety nic nie wyszło z questu, gdyż przybył Collapser z jakimś noobem i nie dość, że ukradli crusader z warlordów, które sam zabiłem to jeszcze pierwsi byli na górze i nic im nie wyszło. Siedzieli 30 minut i próbowali pisać wszystko co im przyszło na myśl. Jak powiedziałem by wyszli to mnie wyzywali, a po 10 minutach błagali bym im powiedział jak dostać armor... Ogólnie najazd nie jest taki groźny, lecz szkoda, że nic nie wyszło z questu ![]() p.s Piszę ten post, gdyż dużo osób póżniej latało w kółko i pytało, skąd te orci, czy też co tam się stało... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2006
Lokacja: Świebodzice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tarantallegra
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Slayers of Eternity
Świat: Luminera
Poziom: 63
Skille: 15/23
Poziom mag.: 55
|
![]() Oj Somb, nie moge sie z Tobą zgodzić... Ja tam przyszedlem i był tam Iceheated Ranger i Kanlee tha Mage, potem dopiero przyszedł Collapser ale i tak zginął bo mial laga... Potem ja i Ice blokował i rozwaliliśmy te orki, noobyw tam bylo tyle że sie przejść nie dawało... a Ciebie tam nie weidzialem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Haos
Profesja: Sorcerer
Świat: Iridia
|
![]() a ja z kumplami na iridii wybilem caly szajs sprawdzalem ciala orkow itd i nic
siedzialem i gadalem z npc... tez nic waste masakryczne i zero skutku =( |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Wczoraj 11 Czerwca też był atak orków na Femor Hills ale na Asterze.Wylociłem kukurydze i Wand of Plague na raz z szamana
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2007
Lokacja: Kielce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal Themonn
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
Skille: 75+/60+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Troche zpoznione ale jest
![]() ![]() a.pl/full/c467a3553[url=http://foteka.pl/c467a355301235e1eb806097dce6da44][img]http://fotek01235e1eb806097dce6da44.jpg em chcialem wrzocic fotke ale nie dziala ![]() Ostatnio edytowany przez Themonn - 14-11-2007 o 09:32. |
![]() |
![]() |