|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Białystok
|
![]() Oks Tibia nie dziala winc z nodow zuce tu troche swoich ssow:
EDIT: gdzies dalej wstawilem nowa porcje ![]() sit down and enjoy wathing ![]() Czasy kiedy lodzi na pohu mozna bylo policzyc na jednej rence ![]() ![]() To tylko kawalek loota z 20 godzinnego hunta na ByKach ![]() Slawny DL w molts ![]() No co hero jak hero ![]() ![]() Jeden z fajniejszych lootow z gsow ![]() Dla tych co vampa jeszcze nie widzieli. ![]() A to po huncie ![]() ![]() A to dla tych co mysla ze Tibia to tylko potwory hunty itp
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2003
|
![]() Fajne foty ... pierwsza fota rzadzi
![]() gdybym ja zobaczyl cos takiego za plecami to bym mial wstret do PoH tak jak po otrzymaniu 1 hita od GS'a (290hp) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Naprawde odlotowe Zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zdjęcia są spoko :D a pierwsze zdjecie naprawde super niech zyja lurerzy :P
Ps: Kiedy byles na tym bk bo cos BoHow nie miales jak byles ze mna na huncie :P(pewnie to byl kici :P) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() A mugłbys pokazac loot z wypraw
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Super zdjatka a z tymi gs'ami na poh to najlepsze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. zabilem je wszystkie
![]() 2. juz mialem rozne komplementy na pohu: "ivil gs stiler" "nie no znowu on ja wychodze" i masa innych odlotowych ktorych nie pamientam, a i jeszcze to "kici na pewno ma on cale zycie na pohu siedzi" hrhr ![]() Edit: to nie lurezy sam se jez wyciangnalem ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2003
|
![]() No wiesz ja gram knightem....... a tak pozatym jaki amsz lvl ... ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Palek ma łatwe życie łatwo mu zabijać nie to co nam Rycerzom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() 1) co wypadlo z tych gs
2) ty je wzielem z 3 meijsc respwa po 2 sztuki z kazdego bo6 widac na screenie 3) rell zabardzo zazdroscisz mi tego palla zawsze bede lepiej walic i mocniejsze monstery bic czau ty palla nie wzieles
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Wroclaw
|
![]() A mi cos zdjecia cos nei chodza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() To nei zanczy ze jestes moim kumplem ale a jak zwołam kupelkuw toz robie turniej kto zabjie szybciej gsa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Innmy widac dzialaja. Jak sie okaze ze wienksza liczba osob nie moze obejzec to jutro wzuce na iny ftp i wkleje jeszcze raz
Edit: @warmuz proponuje jak chcesz to jak ruszy tibia obadaj se na isarce statystyke lvl najlepiej od 300 miejsca w gore. Gdzies tam mnie znajdziesz hrhr ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Mam w planach iść na tego vampa...ale jeszcze się zastanawiam jak go rozwalić fbomba ? czy biegać se w kółko ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Fajne zdjecia ale chcialbym sie zapytac gdzie sa te wampiry?? bo chcialbym sobie na nie pojsc!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() @Jumbly
Na 40 lvlu spokojnie bedziesz mu uciekac (z time ringiem albo bohami nawet na 30) jak nizej to lepiej z f-bomba bij. @Misq670 Vampiry tylko dla pacc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() mozesz napisac jaki masz lvl kim jestes paladyn rycerz druid czy mag ale chyba poaladyn i te twoje skile aha z jakiego jestes swita
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Re: kici manitu
Czy ty te bohy miales przed naszym huntem na bk czy po :P (ale ja ciekawski :P),bo jak tak to pewnie je stracisz no bo jak niekotrzy mowia ze tibia bedzie wznowiona savem z przed 2 tygodni to bedzie dla nas pech (dla ciebie ze nie bedziesz mial, a dla mnie ze nie bede miec kasy za nie :P) Edit1: Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2003
|
![]() Miło mi zdjatka nie dizlaja.No trudno pewnie nie sa warte zachodu....
|
![]() |
![]() |