|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2005
|
![]() Spis treści:
~prolog str. 1 ~część I str. 2 ~część II str. 3 ~część III str. 4 ~część IV str. 6 ~część V str. 7 ~część VI str. 8 Prolog: ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() Koniec Vkomentarze @orców Co wy do nich macie, to są takie same istoty jak elfowie czy krasnoludzi.
Ostatnio edytowany przez Pietruszka - 12-11-2007 o 22:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No tak bledow graficznych naliczylem rowne 0 ...
Fabula miejmy nadzieje ze sie rozwinie... ogolnie 9,5/10
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Oh, dude This is buatefulle ^^
Całkiem niezłe. Jako takich błędów nie widze. za to masz ode mnei 10, ale co do fabuły to.......... ORKI!!!!!!! tu jest jedyny minus. Miejmy nadzieje, że fabuła się rozwinie. 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prolog bardzo mało wyjaśnia, zaciekawa czytelnika, wg. mnie za to masz 10, a za całokształt także 10.
10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() !!!!!!!!!!!!!!111111111111
Zajewiocha ;p 10/10, bez uzasadnień, fajne, dobra sklejka, wciąga! Tak, jak mało który fake, wciąga! Part kończy się w momencie, w którym akurat chce się dowiedzieć co bedzie dalej xD Za to gratki. 10/10, szykuje sie nowa elita ![]() Ah, Jeśli chcesz by nazywali cię elitą, musisz porobić troche efektów ![]() @down Hmmm, źle to ująłem. Chodziło mi o to, że powinien dać więcej efektów, jeśli ten fake ma zawładnąć działem 'fake'i'
![]() Ostatnio edytowany przez Kashek - 31-10-2007 o 00:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Dno.
0 praktycznego wstępu. Idą zabijają, tyle. Nie wiadomo czy ten koleś wywróżył że sa nad rzeką czy zobaczył. Kompletne nic. Wykonanie tylko na poziomie Poza tym to kapa @Kashek: to aby być elitą trzeba zrobić parę efektów? Dużo się zmieniło na tym forum...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Cytuj:
Cytuj:
@Kashek&Pitbul Tak, tak, właśnie miało zaciekawić i zachęcić do oglądania następnych części. Efekty będę ograniczał do minimum, w tej części nie widziałem potrzeby ich zrobienia. @Gargoin No i co, gdyby były Chakoye to by było lepiej? Może wziąłem orków z konkretnej przyczyny?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Niezle. Podoba mi sie iz to tylko prolog.
![]() ![]() ![]() Ogulnie jest niezle. Czekam na next part. ![]() Ocenka: no moze 2/10 albo 9/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Mnie się podoba. A w ogóle to wyglądało mi to na wróżbitę, mówiącemu przywódcy barbarzyńców - wilkołaków gdzie są orci, a potem rzeźnia. Z tymi barbarzyńcami to nie skumałem, czy oni takie płaszcze mieli i wrzeszczeli jak wilki czy co?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Bardzo ładne 8/10
Nie jest to porywające.Ale dobre wykonanie i ładnie wygląda. @Eerion Nie wiem czemu uważasz to za Dno ja wszystko rozumiem, a z prologów zawsze mało było wiadomo. Rzeczywiście wiele się pozmieniało teraz Fake'i wkraczają w Ere Anime lecz trochę to potrwa zanim będziemy robić tylko Gify xD. Co do Elity to takowa dawno wyginęła ![]()
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Ale to jest elo :< elita.br
Ogółem co, nie zrobiło się pozycji w ruchu z płaszczami? Walka jest nie tentego... Ale są barbarzyńcy, moi ukochani barbarzyńcy, a te okrzyki to skowyt, rozkazy, dowodzenie, zawołanie bitewne, okrzyk, okrzyk bojowy (D2 rox). Za tych barbarzyńców może być, outfity masz chyba swoje to też in plus. Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Ojj Eerion nie wiezdzaj tak odrazu
![]() Sklejka ładna no ale fabuły brak
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hyhy wkońcu jakiś Fake co mi się podoba :O Sklejka zarypista i wkońcu fabuła też ruszyła
![]()
![]() |
#16 |
Zbanowany
|
![]() Najlepszy fake jaki widziałem od... długiego czasu ^^
Pod względem sklejania fake mistrzowski, aż dziwne (OTS ME?) ŻART! ^^ Fabuła też się troche rozwija 8+/10.. Albo nie! 9-/10 ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Top
Jak Koperowi sie jakiś nowy fake podoba to fake jest świetny ![]() 8/10 -coś mi tu nie pasuje xD.....a czego sie tu spodziewałeś?.
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Jakby się nad tym zastanowić to outfity są dobre, mam wrażenie, że każdy barb się różni. Niby wszystko dobrze... ale -.- takich krótkich części to nawet najbardziej leniwa "elita" nie robiła.
Btw. Czekam na tego mega demona, chociaż te słowo "oni" jakoś nie pasuje, czyżby było kilka mega demonów?
![]() |
#19 | |||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
ou jea! Dobra załóżmy, ze to czarno ubrane cuś to wróżbita. Tylko powiedz mi... Wiesz co to jest prolog? Podpowiem ci Cytuj:
Dziękuiję. Pan niech nie robi czegoś o czym nie ma zielonego pojęcia (dzielenia fabuły na prologi, epilogi, itd. itp.) Bo już tym <censored> gdy widzę bandę, która pierwszy odcinek nazywa prologiem. Cytuj:
Ja tylko chciałbym zauważyć, że jest różnica pomiędzy ukrywaniem wielu rzeczy, a nie pokazywaniem niczego. Cytuj:
![]() Napisałem czemu (troche wyżej ![]() Co do wkraczania fake w erę anime - pamiętam jak mi crowal wysunął, ze próbuje zrobić anime w fake i mu się to nie podoba. Czyżby mój Cykl był protoplastą tego wszystkiego? ![]() Co do pierwszej części. Jakieś informacje o fabule, trochę lepiej, ale mnie nie zachwyciłeś. Tak naprawdę zobaczymy w przyszłości co z tego uczynisz. Bo owszem - zło duże mroczne pewnie jest, ale motyw takiej migracji nie jest specjalnie popularny, więc to na plus. Teraz ciekawe co z tym zrobisz
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Fajny. Tak jak mowilem podoba mi sie. Robisz super sklejki. Najbardziej podobal mi sie obrazek nr. 6. Ten wicher fajnie ci wyszedl. Daje 10/10
![]() Good work man! ![]() |
![]() |
![]() |