|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Predatory Knight
Profesja: Knight
Świat: Askara
Skille: Loading
Poziom mag.: ^^
![]() |
![]() Witam! Mam Pytanie: Czy jak dobije skille 60/60 Knightem to moge spokojnie Expic i Skille beda same sie wbijac
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kidler1993 - 13-11-2007 o 21:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: Venore
Stan: Początkujący
Imię: Ketoproom
Profesja: Knight
Poziom: 12
Skille: 50/50
![]() ![]() |
![]() jeżeli chcesz naprawdę spokojnie ii szybko expić to chyba 75/75 xDD
ja mam palkiem [38lvl] 71dista, nie jestem z niego zadowolony, ale trudno mi się nie expi, więc nie skilluje ![]() moim zdaniem dobij te 60/60 zobacz jak CI się będzie expiło, jeśli dobrze to expij tak, aż do momentu kiedy już nie będzie Ci się tak dobrze expiło i wtedy skilluj ;DD ps. ja tak robię ![]()
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() PO co ja moj temat zalozylem wez idz pan w ch** i poszukaj na tej samej stronie w dziale profesje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2007
Imię: Rafigus
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 150
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Moze powinienem napisac to w innym temacie, ale jestem na furum pierwszy raz, wiec wybaczcie mi ewentualna pomylke.
Mam knghta na 20 lvl skile 58/58, ale ciagle skiluje, mam zamiar doskilowac do 60/60 minimalnie, 4 mlvl. Eq: DSM, k legs, crus helmet, demon shield, steel boots, platinum amulet i crimison sword. Na jakich skilach bedę mógł opłacalnie expic na dwarfach guardach? Gdzie mógłbym teraz opłacalnie expic? dzieki za odpowiedź ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Imię: Kalun Ligo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() @up
zal wez zmien eq bo te zadobre padniesz i stracisz a skille niezadobre skilluj do 65/65-70/70 oplacalnie expic teraz na takich skillach? hmm nigdzie
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2007
Imię: Rafigus
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 150
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() z tym eq narazie nie biegam... wiem, ze moge stracic, ale rowniez przy dedzie bylo by szkoda skili, wiec czy oplaca sie skilowac do 65/65 albo 70/70 na 20 lvl? tak sie wlasnie zastanawiam, bo jesli nawet tak wyskiluje i padne to dlugo bede odrabiac straty... mysle ze jak na 20 lvl 60/60 wystarczy, a na 30 lvl 70/70 wyskilowac. wg. ciebie nie ma miejsca gdzie mozna expic na skilach 60/60? a moze ktos inny mi cos doradzi?
Pytam was o zdanie bo nie mam doświadczenia w grze knightem (zawsze gralem palem). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
|
![]() na tibia.pl wszyscy mają jakąś obsesje na punkcie skilla, Ja co prawda, jestem już emerytem, i gram rzadko i w 100% dla przyjemności (w sumie to zawsze grałem dla przyjemności) ale na moim aktualnym knightcie lvl 29, mam skille chyba 63/62 i gra mi sie bardzo dobrze...
eh gdzie te czasy kiedy ludzie zamiast przeliczac exp*loot-waste/h i wyciskac z kazdej sekundy jak najwiecej po to, aby byc wyzej w statystykach to urzadzali imprezy suto zakrapiane winem z grillem i smazonymi rybami ![]() ![]() ![]() PS. Nie mówiąć już o tym, że o DSMie można bylo pomyśleć jak sie miało min. 50 lvl ^^ czasami do 25 sie latało w p-secie ![]() Ostatnio edytowany przez Christoph - 16-11-2007 o 19:20. Powód: skleroza. |
![]() |
![]() |