|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: 3Miasto
Imię: Kniffed Snake
Profesja: Elite Knight
Gildia: Pirates from Carribean
Świat: Calmera
Poziom: 153
Skille: 92/xx
Poziom mag.: 8
|
![]() Witam wszystkich serdecznie
![]() Po dluzszych namyslach (ktore trwaly juz od okolo kilku miesiecy) postanowilismy razem z przyjaciolmi z gildi, i nie tylko, zalozyc ten wlasnie temat. Zacznijmy od miejsca akcji czyli naszego servera a jest nim: Calmera. Wiem i ogladam temat glowny odnosnie tegoz swiata na tym forum, ale uznalismy iz jest on bardzo tloczny. Ponadto, o co mozna by sie po nas nie spodziewac, mamy bardzo wiele shot'ow do pzredstawienia, a co napewno mile zaskoczy, fotki moga dochodzi nawet codziennie ![]() Maly regulaminek (oczywiscie jesli mozna) Jesli chcesz skomentowac cos w tym temacie, dodac komentarz odnosnie jakiegos zdjecia, chetnie zapraszamy do udzielenia szerszej wypowiedzi - gdyz krotkie posty typu "gz" "fajne ssy" itp. sa niestety bardzo niesmaczne ![]() Mario of calmera (Guild Master ajjee xD obecnie 75+ Ed) ![]() Druid Kamil'os (Tak tak, robiacy uhy o poranku; obecnie 61+ Ed) ![]() Szczyglo (Mimo lagow mamy tu takze 82+ Ms) ![]() Miechu Warrior (Czyli Pan Mis; obecnie 92+ Ek jadacy po 100 ![]() ![]() Zgniatacz Komarow (Bzzzyknol juz 103+ kolejny Ek) ![]() Kniffed Snake (Ja? Nie zabijam! No tak na koniec moja skromna osoba czyli 115+ Ek) ![]() Adnotacja: Nie pomijam rowniez innych, choc moze mniej aktywnych czlonkow gildi, ktorzy chcieliby podrzucic tu jakis ss, zawsze sa mile widziane, pamietajcie ![]() Życze milej zabawy przy ogladaniu screenow, beda naplywac jak mam nadzieje, czesto. Mysle, ze jesli temat sie przyjmie i rozkreci, dodamy na pierwszej stronie spis tresci (naprawde, ss'ow bedzie sporo) i inne rzeczy. Na koniec chcialbym nadmienic iz w tym pierwszym poscie, screenow nie bedzie. Zostana dodane jeszcze dzis, a ten post pozostawiam sobie do edycji jako ze wiele przed nami. I nie plujcie sie prosze, o brak moich polskich fontow, czasem gdzies gubie literki ale chyba da sie mnie zrozumiec, prawda? ^^ Pozdrowienia ![]() Ostatnio edytowany przez Knifed Snake - 17-07-2007 o 20:47. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Rz-ów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Druid Kamil'os
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Honour
Poziom: 125
Poziom mag.: 73
|
![]() No to tak jak było mówione dodaję screeny
![]() 58 m vl ![]() ![]() 59 mlvl jeszcze swieżutki z wczoraj: ![]() I nowy addonik zrobiony wcześniej: ![]() Narazie to by było na tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() No, zeby nie bylo mowione, ze jest tego jak narazie bardzo niewiele, takze doklejam kilka screenow, a tak na rozpoczecie
![]() Ostatni adv ![]() ![]() "Zjadanie" draga... ![]() I "zjadanie" gskow hehe ![]() ![]() Fun ![]() ![]() Pewnego letniego dnia w Calassie... ![]() I na dodanie smaku, troche starsza fotka, kiedy to 1 czerwca bylo nam dane zmierzyc sie z The Evil Eye cala nasza ekipa ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Knifed Snake - 17-07-2007 o 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema All, jako ze mam przywilej dodawania ss-ow to pare dodam z gory mowie ze sa dosc stare. A o to one
Maly Avansik na 70 lvl na zdjeciu z przyjaciolmi ![]() ![]() Tutaj kolejny avans na 78 lvl w podwodnym swiecie quar ^^ ![]() A tutaj ostani ssik w odebania nagrody z areny -sredni poziom ![]() Pozdrowionka dla wszytkich, GL&HF ps.teraz mam 81 lvl niedlugo adv wiec dodam ss-y |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mario of Calmera
Profesja: Druid
Poziom: 94
Poziom mag.: 67
|
![]() Witam ;-)
Ja tez bede dodawal tutaj fotki, jestem liderem naszej gildi i z tego powodu nie bede zaniedbywal tego tematu ;p Juz teraz mam dla was dwa najnowsze zdjecia ;-] Prosze bardzo: Adv mlvl: ![]() I dlugo oczekiwane, nowe ubranie ^^ ![]() Hail, [GUILD]Bravest Brothers[/GUILD]!
![]() Ostatnio edytowany przez Mario of Calmera - 15-07-2007 o 18:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() No coz, strasznie tu pusto, i w ogole, pewnie kiepskie ssy ^^ Ale jak obiecalem tak daje, leci nastepna porcja:
Swiezutki Adv 15.07.07 ![]() Wczoraj sie tez troche zabiegalem na respach hero: ![]() ![]() Ostatecznie ![]() ![]() Teraz, moze troszke z innej bajki, moze wygladac niezbyt ciekawie ale chyba na codzien sie w to miejsce nie trafia, prawda? Tak wiec Ghost Ship, a chcialem sie wybrac na necro na dare ![]() ![]() ![]() To jak juz mam dac wszystko z wczoraj, no to daje, Culty w kopalniach lodowych, niestety 2h i zero lootu ![]() ![]() ![]() Narazie byloby na tyle, wkrotce wiecej, musze pogonic troche innych bo maja duzo ss'ow a nikt nie ma nawet chwili aby wreszcie zhostowac cos, Pozdro ![]() Ostatnio edytowany przez Knifed Snake - 17-07-2007 o 17:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hum wczoraj z Panem Misiem wybralismy sie na hant hyderek i wrzuce tu troszke ss - nie mam co opisywac popatrzcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dla Zabawy jako iz awansowalem na poziom 82 choc nie ujolem ss ![]() ![]() GL&HF Ostatnio edytowany przez Szczyglo - 16-07-2007 o 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Mario of Calmera
Profesja: Druid
Poziom: 94
Poziom mag.: 67
|
![]() Witam.
Nie jestem zachwycony faktem, iż musimy dodawać screeny, a nikt ich nie komentuje ![]() ![]() A teraz wrzucam dosc stare screeny, przedstawiające kawałek Helheim (czy jakoś tak xD) i odebranie nagrody z areny średniego poziomu ;-) ![]() ![]() ![]() ![]() Postaram się nie długo zrobić jakieś ciekawe, nowe fotki i oczywiście je tutaj zamieszczę.
![]() Ostatnio edytowany przez Mario of Calmera - 16-07-2007 o 16:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: dębno->Boh Rox
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera/Galana
Poziom: ---
![]() |
![]() heh gz wszystkim ladne zdjecia oby tak dalej
![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Plock
Imię: Nacfal
Profesja: Knight
Poziom: 91
Skille: 85/85
Poziom mag.: 7
|
![]() Jako ze temat upada to wkleję parę swoich zdjęć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tu sie lekko zagadalem ![]() ![]() A ten mi sie gdzies zapodzial;P ![]() Ostatnio edytowany przez Nacfal - 30-07-2007 o 23:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Pila
Imię: Miechu Warrior
Gildia: Bravest Brothers
Poziom: 100
Skille: 86/80
Poziom mag.: 7
|
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Imię: Lord of carmera
Gildia: Boss On Calmera
Poziom: 60+
Skille: 78/77
Poziom mag.: 6
|
![]() Spoko SSy.......
![]() Spoko Gildia..... ![]() Fun................ ![]() ![]() ![]() Nice Hit W draga 388 ;P Narqa bede pisal jeszcze ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra, zaspalem, przyznaje sie do bledu, mozecie mnie zbesztac : <
Ale i tak dozuce cos od siebie, pustych postow nie bedzie ![]() I tak, najswiezszy, poniewaz teraz zrobilem sobie przerwe w expieniu ![]() ![]() Chwile pozniej: ![]() Dawny vamp hunt ![]() Na deserek zostawilem sobie Poh raid ![]() ![]() ![]() ![]() A tak juz na zakonczenie, male solando, bylem zbyt skupiony by robic ssy podczas bicia, ale jak widac, loot wrecz zadziwia hehe ![]() ![]() Cu |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hej
![]() Chyba sie domyślacie co przedstawia ss : ![]() Stan postaci na dzień dzisiejszy : ![]() Najstarszy ss jakiego posiadam mojej postaci : ![]() To na tyle myślę że temat dalej bedzie sie dobrze rozwijać ![]() Pozdrawiam, Blooder. ![]()
A życie toczy się dalej. Ostatnio edytowany przez SzYsZaK - 02-08-2007 o 15:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Imię: Lord of carmera
Gildia: Boss On Calmera
Poziom: 60+
Skille: 78/77
Poziom mag.: 6
|
![]() Najlepszy Temat na Forum Jaki KiedyKolwiek Widzialem NIce SS-y
Misiu Pusz-upku Wbijaj 100 ;P To Be Countinued......... Ostatnio edytowany przez lordCalmera - 03-08-2007 o 11:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Początkujący
Imię: Myalitth
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 70
![]() |
![]() Jako, że komentarzy mało, a zdjęcia fajne, to sobie pozwolę i coś dodam od siebie.
Bardzo zdjęciotka mi się podobają, fajny był też wstęp. Taki kulturalny, a ta cecha niestety jest rzadka na tym forum. Gratuluję awansów i mam nadzieję, że z czasem pojawi się więcej ss'ów. Pozdrawiam, Regoor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Radwanice
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 53+
![]() ![]() |
![]() @up Masz rację, wstęp do tego tematu stoi na najwyższym poziomie, odpowiednie sformatowanie tekstu, brak błędów ortograficznych, przedstawienie postaci.
@topic A screeny świetne! Czekamy na więcej <dodano do zakładek> |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() @Lord of calmera: Nie bede nachalny, ale nie zauwazylem abys kiedykolwiek byl czlonkiem naszej gildi, czy moze mi sie juz w oczach p... myli?
![]() A i ten post nie pozostanie pusty ![]() Najstarszy Ss z adv jaki posiadam: ![]() A potem sie jeszcze znalazl 50, ahh to byly czasy, skull staff 10k... b robe 25... bohy 40 ahh ![]() Ciagnac dalej w przeszlosc, DTD? (tak tak nic nie da sie ukryc, jako niski lvl nie bylem bez "skazy", chyba widzicie o co mi chodzi ![]() ![]() No, powiedzmy, na tyle xD |
![]() |
![]() |