|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() 17:40 Spell Solarius [80]: zaraz manasy oddajesz
17:40 Spell Solarius [80]: kurwo 17:40 Spell Solarius [80]: pierdolona 17:40 Spell Solarius [80]: zgwalce Ci stara 17:41 Spell Solarius [80]: pedale maly 17:42 Spell Solarius [80]: dawaj manasa kurwo 17:42 Spell Solarius [80]: MANAS SKURWYSYNU Ludzie niedługo będą zabijać za Tibie... ;o |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Imię: Marvel of Guardia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Indestructibles
Świat: Guardia
Poziom: 170
Skille: 98/98~
Poziom mag.: 8~
|
![]() Fajny filmik. :d
Kondy kumpel poległ. :< @Hetnanoz Haha, pamiętam jak z 2 lata temu skillowaliśmy na ghoulu w okolicach kanionu z dragiem kolo Kazordoon ![]() Jak się teraz Polacy na Galanie trzymają? In memory of old Boltan _/ Pozdrawiam ![]()
Ide za Nimi. Bo Oni ida za mna. Wiesz co to jest? To lojalnosc! ![]() Ostatnio edytowany przez Marvel - 26-11-2007 o 20:11. Powód: <3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
Stan: Niegrający
|
![]() kto ma zamiar zaczac grac na tym swiecie...odradzam, 80% hlvli to teraz dzieci ktore kupily postac (13-15 lat) doskonaly przyklad to pan ktory pluje sie o jednego mana fluida...
Ostatnio edytowany przez Ametystowec - 27-11-2007 o 00:55. Powód: literuufffka |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie przesadzaj. Niedawno pierwszy raz wygralismy (jako Polacy) wojne na galanie. Potem jednak gdy poodłączali sie od nas Anglicy i odrzutki ze szwecjii zaczęlismy troche hmmm i wygrywac i przegrywac. Ogólnie w miare remis. Ale galane serdecznie polecam. Naprawde jesli wygramy tą wojne serw bedzie lajtowy eloooooooooooooooooooooooooooooooooo
/// Paweł |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: ♪ ♫ ♫ ♪♪♫ Mysłowice
Stan: Początkujący
Imię: Wojtas The Smieciarz
Świat: Candia
Poziom: 230
Skille: 118/118
Poziom mag.: 9
|
![]() Hehe, nie spodziewałem się, że tak szybko i niespodziewanie padnie. Fajny film.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kenn Dremus
Profesja: Knight
Gildia: xxx
Świat: Galana
Poziom: 70
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Filmik super szkoda ze tylko 1 frag na 2h stania tam
![]() A co do tego czy oplaca sie tu grac to przyznam racje rybie ze od zera ciezko samemu cos zdzalac wbilem 70 lvl bez wiekszych problemow potem zaczeli mnie za free klepac szwedzi padlem raz potem drugi za trzecim nie wytrzymalem i zaczelem pomaga polakom i char juz tylko do pomagania w battle. Ale z drugiej strony galana zawsze miala dla mnie to cos i jak mialem robic nowa postac to tylkko na galanie nie wiem mysle ze nie tylko mnie cos takiego tu trzyma... Dlatego zaczelem grac starym 60 + knigtem tez na galanie mam nadzieje ze wreszcie uda sie wbic wiekszy lvl i dojsc do furioons ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Lokacja: Pabianice
Wpisy bloga: 1
Imię: -SPRZEDANY-
Gildia: SILENT KLIENT
Świat: Candia
Skille: 70/70 +
|
![]() Ametystowec Ale ty pierd....
jak By Hwl Sprzedalo Postacie To by wojny nie bylo Japie... ty masz lep Poprostu galana Server Wiecznej Wojny ! To Juz Sie Chyba Nie Zmieni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2007
Imię: Kenn Dremus
Profesja: Knight
Gildia: xxx
Świat: Galana
Poziom: 70
Skille: 78/75
|
![]() ta odkąd tu gram pamietam tylko pare dni moze tyygodni spokoju bez wojny...
A ty electric mialas pg w nocy atu expa x2 nie ma ![]() chyba dopiero po ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
|
![]() Hetnanoz a masz może film jak Konda padł dwa razy?? Może byś wrzucił co ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
moze mam wymieniac (o kim wiem), ktora postac ma innego ownera? jedziemy: boltina dray'hubertos camuh (shared) konda (o tym chyba kazdy wie) wyslannik rivendel (shared) jeffrey kinta zocha hydraulik jacus wedlinka xeio catrishia aylitha (nie mam 100% pewnosci) mam wymieniac dalej?jedyni ktorzy sie powstrzymali od sprzedazy to: kardear tharrin oen yuperdo i kilku innych mniej lub bardziej znanych przez nowych ownerow Ostatnio edytowany przez Ametystowec - 27-11-2007 o 11:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Cytuj:
p.s. na galanie da sie grac wystarczy miec 6 albo 7 osub w vipach 'leaderow' i jak sie lognie chociaz 1 exivowac go co pare minut lub dac loga , tak dobilem 70 lvl ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() O jezu, jaki tam chaos
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() hmm raz jak kondziuszek padl mam solo fraga na nim ;P a konda padl juz ogolnie z 5 razy albo i wiecej. gra nim martin (malakas) ktory rowniez kupil malakasa. Jest to dawny icarus blakkheim. Ale widac ze sorcem grac nie potrafi. A co do posta o ownerach to najbardziej oryginalny char na galanie "Jacus wedlinka" gra solo jesli mnie pamiec nie myli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |