|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Więc tak... Mam pytanie czy z knighta można zrobić choć trochę dobrego w pvp?? Jeżeli tak to proszę podać tutaj taktyki i wszystko co potrzebne do w miarę efektywnego pekowania Knightem... Wiem iż rycerz jest najgorszą pod tym względem profesją i jeżeli chce pekować powinienem wybrać sorca... No ale wole metaforycznie "Przywalić w nochal" (coś ala najt np z topora xD) niż uciekać się do podstępnych sztuczek
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hmmm...Lepiej sie pkuje najtem niż druidem.Nie mówie tutaj o noob pk tylko o wojnach etc. Chociaz..No nie wiem ale kina nie jest taki zły.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Lokacja: Kutno/Poznań
Imię: Sir Widzewiak
Profesja: Rookstayer
Gildia: Eko Servis
Świat: Valoria
Poziom: 252
Skille: 100/100
Poziom mag.: 60
|
![]() Jak dla mnie Knight jest jednym z lepszych na pk na wyższych lvl oczywiście bo jak 15 knigtem wyskoczysz ze złymi skillami to masz zjazd ale jak masz hlvl+hskilll+pare bp uh i mf +pacc to nie tylko masz w chusteczkę hp nie tak jak inne profy dzieki hskill możesz walić sporo w ludzi uh wiadomo na 1 bp mozesz sie dlugo uh'ać a jak bedziesz mial z 5 to jak nie bedzie ścinki to nie jesteś do zajeb**ia mf do berserka i great berserka pacc do utani hura i tych wcześniej wiec knight czysta maszyna do zabijania tylko trzeba umiejetnie to wykorzystać przy dobrych wiatrach 80 knight może bez większych problemów zabić 90 sorca takie moje zdanie POZDRO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2007
Lokacja: Wiosk@
Imię: Elite Wito
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sworn Syndicate
Świat: Xerena
Poziom: 119
Skille: 87/81
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Utani Gran Hur "'Ciao
jesteś pewien ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() @empty87
hail 16lev sorce z wandem co wypowiadaja sie o sprawach o ktorych nie maja pojecia... @top po tym upie knight w pvp stal sie czyms wiecej niz wolnym klocem z pare k hp. potezny w walce na "wykonczenie", posiadajacy swietny czas exori gran ktory znacznie ulatwia wszelkiego rodzaju komba.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Pooglądaj filmiki z pk. Fajne combo wychodzi od trapa 8 knightów exori gran - zgon na miejscu...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @xoz
Nie wiem o co Ci chodzi ... Przecież empty napisał dokładnie to co Ty ... Chyba, że przeczytałeś tylko początek jego wypowiedzi, ale w takim wypadku nie krytykuj ... @Witia Jeśli dysponuje się PvP to można nie dopuścić do ucieczki postaci magicznej na utani gran hurze. Wystarczy troche spostrzegawczości, bystrości i umiejętności wykorzystywania sytuacji/otoczenia. Poza tym zawsze pozostają utani hury/time ringi, których delikwent może nie mięć. No i wreszcie co do samego tematu. Knight do pekowania solo raczej bezurzyteczny, chyba że bijemy ludzi o dużo niższych levelach/mamy kosmiczne skille. Sprawa zmienia się nieco po wbiciu 70lev, jeśli mamy pacca. Wtedy to dostajemy do rąk potężną broń w postaci exori gran. Dzięki niej sami możemy zrobić combo nawet koło 300hp na 70lev~. Składamy wtedy 30 sorca/druida na combo, a jeśli delikwent nieopatrznie ma yellow hp, wtedy może paść dużo wyższy lev. Jeszcze inna sprawa to wojny, w czasie których knight, a właściwie elite knight zyskał ogromne znaczenie. Jak już ktoś powiedział, exori gran w wykonaniu 8 knightów wygląda dość 'zabójczo' ![]() Pozdrawiam /Yours Bykunn |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2006
|
![]() Nie bądź głupi bierz 4 sorccerow combo bot i dalej dalej ręce gadżeta.
40 lvl wystarczy.
![]() |
#9 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2007
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
Imię: Paladhino
Profesja: Paladin
Gildia: jakos tam po angielsku ;D
Świat: Nerana(kolejki)
Poziom: 28
Skille: rosna;P
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Knight jest slaby w pvp to moje zdanie jedyna jego przewaga to ze nie padnie od comba tak szybko jak Sorc/Drut, Pall |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez RZal - 16-11-2007 o 00:03. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() 3x 100 rp mnie lali czasami sd weszlo ( doslownie trzy bo po 70 wchodzily) i lali mnie 5-6 minut zeszlo mi 2,5bp uh i troszke manasow walili e con + r spear dla mnie smieszne hity oni zadawali i teraz max combo palla w czlowieka to 400-500.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Cytuj:
Jeśli podobają mu się takie skillsy to niech je ma.Ty idź podrasować swojego 9lvl pladynka,albo wbić 30 skill dysta ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() LoL... Czy na tym forum można zadać obojętnie jakie pytanie nie wywołując kłótni? Dobra dowiedziałem się że knight wcale nie jest taki beznadziejny w pvp jak sądziłem... No dobra to teraz może bardziej doświadczeni gracze podają mi jakieś taktyki?? hmmm i jeszcze coś
Czy Orcish Axe jest rzadką bronią? Próbowałem ją zakupić na świecie Iridia i nie dostałem żadnych ofert ;/ Jest to najlepsza broń jednoręczna do 20 lvl więc muszę ją kupić. Ile mniej więcej będę musiał wydać? Hmmm czy jest jakiś sposób na zdobycie sicle (sierpa) niż pójście na Witcha? (wydaje mi się że 10 lvl i skille 41/42 to za mało żeby ubić tego potworka, a w sklepie się tego kupić nie da). Potrzebne mi to iż rooty za szybko padają od Hand Axe co utrudnia trening.
![]() |
#17 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() smieszne ze po wprowadzeniu botow ktos jeszcze wogole rozmawia o pvp w tibii.
![]() |
#18 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() za późno ja głupi kupiłem za 500 gp xD... próbowałem z sicle i nie za bardzo się dało... Yyyy boty? wole grać uczciwie ale czerpać z tego przyjemność
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |