![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam, jak w temacie, 172 ms składa się na Demonii, nie sugerujcie się datą mojego dołączenia, i tak nie mam zamiaru edytować postu
![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/34003 Film nie mój, znaleziony na tibicams. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Typowa szybka akcja.
![]() |
#3 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hmm szkoda. Mialbyc wolny i co? i gowno...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() no tak,nawet reasonu nie powiedzieli, koles zaplacil a spadl ;o
![]()
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
|
![]() Debilizm dla Arcani typowy :| Tiuso jest jaki jest, może głupek, bałwan itd. może zmienia zdanie zbyt często [tak jak z tym, że będzie walczył aż do 0 levelu, czy coś w tym stylu, a wypłacił się chwilę później], no ale jeśli zapłacił [mniemam że nie mało] to wolny powinien być do następnego wybryku chociaż -.-. Czasami myślę, że te wszystkie zretiredowane hiszpany/szwedy/inne nacje powinny wrócić raz jeszcze, wpierdolić polakom porządnie [wiem, że w dpdasndajksdb i silver cośtam jest paru z innych krajów]. Echh, no nie wiem, za czasów Fosfika [ok. 1,5-2 lat wstecz] nawet miło było oddać te BOHy [chuj że PA, ale klasa człowieka wielka].
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek
Gildia: Heat
Świat: Titania
|
![]() no ale widzisz, polowa z terazniejszych graczy arcanii w ogole nie skojazylo by gracz o nicku "fosfik" gdyby nie dostal batow razem z beach itd a zapytac ich o to co sie tam dziaalo za czas wojny z ng/ez to juz w ogole. chyba ze czytali to co pisal notop etc na forum ;o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]() Wierzysz w cuda ?
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() ja tam lubie ciastka nawet inne rzeczy
![]() zaplacil chyba 2kk~ no i co do dzis reason nie znany?
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() @2xup
stary super jestes dzieki za rozweselenie po tak ciezkim dniu jaki mialem dzisiaj ![]() ![]() @topic filmik taki sobie... nawet sd nie mieli a koles padl albo przez laga albo nieuwage... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
|
![]() to co dpft robi z ta Arcania to juz przekracza ludzkie pojecie !
Kiedyś nie robili aż takiego PA ;s Za czasów Sevent Kingdom (czy jakos tak) grało mi się chyba najlepiej na tym servie ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
Stan: Niegrający
Imię: Hell Kazi
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Pomijajac fakt ze film zostal zamieszczony tu i na tibicams bez mojej zgody, chcialem zwrocic uwage, ze PALLKI PO UPDATE BIJA Z SD PO 60 WIEC NA CHUJ SD KNIGHTOWI I PALLKOWI?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Skoro już tu jesteś to może był byś łaskaw i napisał reason?? Bijecie go i w trakcie mowice "Sry mate". Co by ci sie stalo jakbys go nie zabil? Wiadomo wyjebaliby cie z DPFT i lizalbys dupe...
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
Stan: Niegrający
Imię: Hell Kazi
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() A chuj Cie to obchodzi? o_O
Nudzilo mi sie to go zabilismy, Tobie tyle powinno wystarczyc. A poza tym nie masz jajec zeby sie przyznac kim jestes? Ja tez tak potrafie konto zalozyc, nie podawac sie kim jestem i wrzucac wszystkim "OMG TY TO JESTES GLUPI I WOGOLE TWOJA STARA A TWOJ STARY TO JUZ WOGOLE =)))))))))))))" |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() choć nie jestem za tym żeby zabijać wypłacających sie ludzi to sadze ze tiuso i tak sobie zasłużył na zgona nawet jak zapłacił , poprostu za całokształt swojego zachowania ( obelgi , fałszywe raportowanie itp )
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Arcania
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderator
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 22-11-2007 o 10:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() Cytuj:
Teraz to wszedzie tak jest, zaplacisz a i tak Cie zabija... Same debile, jak nie chce im sie grac, huntowac, robic questy etc to wola zabijac kogos pewnie bo to swietna zabawa nie dac komus innemu pograc (dla debili: to byla ironia) Jeszcze troche i przez takich nikt normalny nie bedzie gral w ta gre. A nie dziwne ze kazdy anonimowo sie wypowiada o tym Pro PA, pewnie jakby sie dowiedzial kto i co to odrazu ROOK!! chociaz nawet zaplaci ![]() CIPy zamiast ulepszac profe~ to powinni znalesc sposob na takich debili bo niedlugo nie beda zarabiac na paccach ![]()
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein |
|
![]() |
![]() |