|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam ... Jestem jednym z tibijczykow i mam marzenie zeby miec tutota w tibie gram dosyc dlugo lecz dotej pory nie wiem jak dostac test na tutora , osoba ktora wypelnila ten test prosze o kontakt i pomoc na nr. gg. 11300923 lub e-mail [email protected]
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Musisz mieć PACCa, a następnie prawidłowo zdać egzamin na tutora.
Następnym razem poszukaj.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Kielce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stare dobre czasy
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
|
![]() Musisz mieć przynajmniej raz wykupionego Pacca, konto musi istnieć minimum 2 miesiące.Żeby zostać tutorem musisz się wykazać dobrą znajomością Tibi (myśle tu o samej grze jak i zasad gry) przy tym znając język angielski.
Są jeszcze inne metody ale nie będę Ci o nich mówił bo to 6z6u6o. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
|
![]() Jeszcze warto dodać, że na koncie przynajmniej jedna postać musi posiadać 20 lvl oraz nie możesz mieć żadnych criminal record. I jedna korekta: konto musi istnieć przynajmniej 3 miesiące.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
|
![]() I powiem jeszcze że jeśli tego nie wiesz to się już nie nadajesz na tutora ;p
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() a co chcesz poszpanowac pomaranczowym kolorkiem czy moze wbic sie na nastepnego TSa ?
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Uprzedze twoje pytanie crim rec znika po 180 dniach i jest czyszczone na poczatku miesiaca czyli ja np. dostalem notatke 26 maja to crmin powinien zniknac 22 listopada a takto musze czeakc do 1 grudnia
Pozdro
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Proszę nie rób teggggggggo.
![]() |
![]() |