|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Imię: tajemnica
Profesja: Paladin
Poziom: 20
Skille: 58/47
Poziom mag.: 8
|
![]() kto ma chara na infernie 8-20 lvl pisac
bedzie pk team ![]() mam pacca moge zalozyc gildie ;] ale musza byc vicki pisac tutaj nicki i all potrzebne ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Ja mam 15 druida z faccem ( nie dawno mi się pacc skończył ).
Napisz mi na gg: 8303500 to dam ci nick.
Caveki de'knight [47]:a wycioles to? Caveki de'knight [47]:to trzeba zaznaczyc prawy i wytnij Crasny [94]:nie ma opcji wytnij chyba Caveki de'knight [47]:a potem do foleru myszka prawy i wklej Crasny [94]:daje wytnij i co? Caveki de'knight [47]:a potem do folderu z tibiacam Crasny [94]:wrzucic Caveki de'knight [47]:no! Caveki de'knight [47]:wyskoczy ci tabliczka czy zamienic dajesz tak Crasny [94]:mam dac gdzie ten ludzik jest w mage outfit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2007
|
![]() Ja moge sie przylonczyc nick Siw-Saw
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Btw mam pacca i własnie zaraz robie chara potrzebni mi chętni ludzie z paccem tylko i wyłacznie do mass sd (wymagania sorc lub druid z 15 mlevem+)Mam o tym pojęcie wiec nie będzie problemu ,a w 5 osob 20 lvlami zlozymy spokojnie 50-60 msa/eda i exp sie posypie.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Double post ;/
podawac mi swoje gg jak macie pacca i chcecie zrobic tam chara lub jesli juz macie.
Nie jeden nie raz nasz kraj próbował zniszczyć nie jeden raz powstaliśmy ze zgliszczy teraz nasz czas nadszedł korona błyszczy a ja z dumą na nią patrzę więc wytrzyj łzy - to ważne Hail Ultimation Ostatnio edytowany przez Bartas15 - 30-11-2007 o 17:03. |
![]() |
![]() |