|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() W każdym mieście w depo(zakładam że wiesz gdzie jest depo) najczesciej w rogu depo jest za ladą taka pani/pan
podchodzisz do nich piszesz: hi parcel yes oczywiście parcel kosztuje 15 gp po kupieniu masz paczke i karteczke na karteczce piszesz najpierw nick postac a pod spodem miasto do którego chcesz wysłac parcel(sprawdzic czy dobrze napisales nazwy!!) i karteczke wsadz do paczki potem wsadz rzeczy ktore chcesz wyslac do paczki i znajdz w depo niebieską skrzynke i połóż na nią paczke ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ciosq Shanna
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() A więc tak. Aby wysłać loota parcelem musisz najpierw kupić. Dostaniesz paczke i lable. W Lable piszesz tak:
<twój nick> <Miasto np. Carlin, Thais, Vnore, Edron> Lable wkładasz do parcela a nastepnie Baga. Szukasz skrzynki pocztowej. Wżucasz go do skrzynki i masz go już w depo w mieście do którego wysłałeś paczke. Niektóre skrzynki są "darmowa" czyli aby wysyłać za pomocą nich parcel. Inne (na exowiskach. Nie wszystkich) potrrzebują wykonanego Postman Questa. To tyle. K, ThX, bYe. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Jak zaczynasz jakąś grę to przeczytaj wpierw manuale i poradniki ^^
Nie zaśmiecaj forum. nie dam reporta tylko dlatego, że zaczynasz. Mam nadzieje, że ten temat będzie dla ciebie nauczką |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
|
![]() Więc tak kupujesz parcel musi być nowy:
![]() Następnie wpisujesz dane według wzoru: ![]() Teraz wkładasz label do paczki razem z innymi itemami nie ma znaczenoa na którym miejscu jest label: ![]() I rzucasz na skrzynke: ![]() Mam nadzieje że pomogłem ;]