![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() No to sie bawilem troche i zrobilem cos co uwazam ze jest takie sobie ale jest
![]() ![]() ![]() Coment plx ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Zabawne i pomysłowe ale kapkę zamało. Mogłeś to jeszcze dporacować ale ogólnie naprawde mi się podoba. Czekam na więcej
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Hrhr, niezłe. Powodzenia.
![]()
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Hmm jakby to łagodnie powiedzieć ...
Jakbym ja coś takiego zrobił to bym się wstydził to ludziom pokazać ... no ale cóż, każdy ma prawo pokazać swój talent ... Czyli podsumowując SUX |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Niezłe te GIF'y ale też niezadobre, troszke se popracujesz i napewno niedługo nam pokażesz coś lepszego.
P.S. W czym zrobileś ten ruchomy GIF'ek ??
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Pewno w GIFanimator...Wpisz w wyszukiwarce, COS ci znajdzie... Bardzo fajny programik polecam
![]() GIFy takie sobie:/
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() le, boje sie komencic, bo widze ze p.l zostal juz zjechany za szczerosc...
nie no, spoko, ja moze bym lepszego nie zrobil ale jedna maulsienka rada - te animacje sa fajne, ale nie jako gify - polecam macromedia flasha - przez kaaze ofkorz ![]() @topicmaker btw. nie unos sie tak, jesli ktos napisze to co czuje - o to tu wlasnie chodzi, taki "zjezdzajacy" Cie koment powienien Cie zmotywowac do lepszej pracy! ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
------ - Nie napracowałeś się za bardzo wstawiając emotikony z forum - na początku górnego gifa jest czarna linia i niewyraźne litery - oświeć mnie co jest w drugiej klatce, bo za nic się nie mogę domyśleć? te ludki mają miesiączkę? czy zostały ciężko ranne w walce? a może to basen z krwią? ![]() - wogóle w pierwszym gifie są emotikony zniekształcone podczas skalowania - litery zupełnie stylem nie pasują - cieniowanie bramy i dachy zupełnie myli co to ma być bo jak dla mnie z pewnością nie brama i wieżyczki - to coś nad bramą to wogóle niewiadomo co, wygląda jakbyś się bawił w wypełnianie przykładową teksturą podsumowując: Cieszę się że poznajesz różne funkcje programu graficznego: wypełnianie gradientem, teksturą; że jesteś ambitny na tyle aby rzucić się na animację ... Ale lepiej wpierw sporo poćwicz a dopiero prezentuj swoje prace |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Bez komentarza :/ Słabizna...
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Archeolog ;'(
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2006
|
![]() Niesamowite o.O Wlazlenm na forum po raz pierwszy do ponad 7 miesięcy wchodze w grafikę i znajduję temat zioma, dobrego zioma, zalozony 3 lata temu, szacun xD
|
![]() |
![]() |