|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Niemcy
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Age Of Empire
Świat: Harmonia
|
![]() World Trade - Moja Harmonia, Twoja Nebula
Chciał bym przeprowadzić World trade między serwerami Harmonia - Nebula. Będzie to wyglądać w ten sposub: Ja daje itemka na harmoni, poczym relog na Nebule i ty dajesz itemka ![]() Bardzo prosze o traktowanie tej tranzakcji poważnie i niechce widzieć na moim GG spamu ze zdjęciami siostry, lub innych gówien dążących do zhackowania mojego konta... Oto co posiadam na Harmoni: Platinum Amulet Crown Helmet Blue Robe Knight Legs Boots Of Haste Medusa Shield Addon Itemy typu Yellow Piece Of Cloth 7k w gotówce i inne śmieci... Akceptuje za itemy Kase (wg. cen na Nebuli!) Możemy także przeprowadzić zamiane tylko niektórych itemków a nie wszystkich. Kontakt: GG: 10037514
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Niemcy
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Age Of Empire
Świat: Harmonia
|
![]() ok zamienie niektóre itemki nawet za połowe ceny bo zależy mi na czasie. Jeśli jest ktoś chętny to pisać..