|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: SzCz3CiN
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Porters
Świat: Secura
Poziom: 22
Skille: 55/41
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Tibia.br Equipe: Zanim zaczniemy, chciałbyś coś powiedzieć?
Taifun Devilry: Pozdrowienia! Tibia.br Equipe:Więc... mógłbyś przedstawić nam swoje imię i wiek?? Taifun Devilry: Jestem Łukasz, mam 17 lat. Tibia.br Equipe:Skąd jesteś? Taifun Devilry: Jestem z Polski, swego kochanego kraju. Tibia.br Equipe: Pracujesz?? A może uczysz się?? Taifun Devilry: Aktualnie mam ferie, ale podczas normalnego roku ucze się w wyższej szkole. Tibia.br Equipe:Co jest dla ciebie największą motywacją to gry?? Taifun Devilry: Mhm.. Po prostu chce być najlepszy w tej grze, chyba o to chodzi... Tibia.br Equipe ![]() Taifun Devilry: Chociaż moją pierwszą wysoko-levelową postacią był Rycerz, moją ulubioną profesją zawsze był mag. Po ostatnim update'cie gra Magiem stała się bardziej komfortowa, ma on także lekką przewagę nad innymi profesjami. Wiesz... nigdy nie zmienie swojej profesji. Tibia.br Equipe: Co myślisz o byciu jednym z najwyższych lvli w tibii, Ludzie zadręczają cię przez prywatne wiadomości itp.?? Taifun Devilry: To zależy. Czasami jest to zupełnie miłe, czasami jest to po prostu złe. Zawsze są ludzie zazdrośni o dokonania innych, i są także tacy, którzy doceniają to. Naturalnie, robią to. Tibia.br Equipe:Jeśli początkujący Mag przyjdzie do ciebie i zapyta " Co mam zrobić, by osiągnąć twój poziom, co odpowiesz? Taifun Devilry: "Musisz wyłazić ze skóry". Tibia.br Equipe:Kto był twojim tibijskim idolem?? Taifun Devilry: Kiedy zaczynała się moja przygoda z tibią, grywałem w kafejkach. "Legendami" byli tam dwaj goście: Sorogore i Lopcia. Byli na początku naprawde dobrzy. Na początku uczyli mnie troszkę o tibii, i co ważne, mają wkład w to, że gram w tibie aż do teraz. Tibia.br Equipe:Furora jest raczej bardzo młodym światem, a już jest tutaj 279 lvl. Jak sądzisz, co jest kluczem do tego sukcesu?? Taifun Devilry: Jak już powiedziałem, trzeba się poświecać. Tibia.br Equipe: Niezależnie od twojego poziomu, pozycja senior tutora spowodowała wzrost prywatnych wiadomości, które otrzymujesz w tibii? Taifun Devilry: Tak, spowodowało. To jest czasami irytujące, kiedy ludzie z "Kanału pomocy" słysząc moją odpowiedź po angielsku, spamują mnie prośbami o wytłumaczenie tego po Polsku. Tibia.br Equipe: Mógłbys powiedzieć coś o ostatnim Update'cie?? Taifun Devilry: Pewnie, mojim zdaniem był on całkiem niezły. Wiesz, jeśli nie potrafisz czegoś zatrzymać, zazwól na to. Tak zrobił Cipsoft (część Aimbotów). Ale i inne rzeczy nie są złe, wszystko jest ok. Tibia.br Equipe:Jak to możliwe, że jednocześnie potrafisz zdobywać tyle "exp'a" i pomagać graczom by zostać "Senior Tutorem" Taifun Devilry: Aktualnie pytania, które zadają ludzie są proste. Nawet kiedy expie, szybkie odpowiedzi nie sprawiają mi problemu Tibia.br Equipe:Inni gracze, o podobnym do ciebie czasu gry, zostali zbanowani za dzielenie konta, co o tym myślisz?? Taifun Devilry: Gram tyle, ile mogę. Jeśli dzielił bym konto, Już dawno moje konto zostałoby zbanowane. Tibia.br Equipe: Solowanie Demony z "exori mort" jest tajemnicą twojego expienia? Gdzie expisz?? Taifun Devilry: To zależy, ale jak sam powiedziałeś, jest to moja tajemnica ;] Tibia.br Equipe:Twój magiczny poziom jest imponujący, biorąc pod uwagę wiek servera i postaci.Co jest sekretem?? Taifun Devilry: Aaaaah... Aaaaaah... Aaaaah... Tibia.br Equipe:To prawda, że władasz złotym hełmem( Golden Helmet..)?? Taifun Devilry: Może tak, może nie Tibia.br Equipe: Zdobyłeś go z Questu, czy jako prezent?? Taifun Devilry: Wybacz, ale nie mogę odpowiedzieć na to pytanie Tibia.br Equipe: Dziekuję za wywiad ! Taifun Devilry: Dziekuję również, to była przyjemność! Pozdro Dla All Z Forum xP ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Taak siła soreczka xD
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() up@
To wada akurat nie jest topic@ Stary wywiad...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Bierzesz sie za cos? Bierz sie na powaznie. Tlumaczenie jakims translatorem to g*wno i brzmi to wszystko beznadziejnie.
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 09 2006
Imię: NOBBSTAYER
Profesja: Rookstayer
Poziom mag.: 0~
|
![]() Stary ten wywiad ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() @up
high school - traslator przetlumaczyl jako "wyzsza szkola", a powinien jako "liceum" Jeszcze kilka takich kwiatkow jest w wywiadzie ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
|
![]() to jest nowy wywiad
![]() ![]() ![]() Ciekawe czy ma g-helmet ![]() Cytuj:
![]() Ty nawet nie ruszyłeś swoich 4 liter aby znaleźć coś ciekawego @topic Dzięki wielkie za ten wywiad, już dawno go szukałem ![]() Ostatnio edytowany przez TaifunIII - 30-01-2007 o 09:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() nie wiem co kreci ludzi w sluchaniu wywiadu z gosciem bo ma duzy lvl -.-
17 latek, poswieca caly wolny czas na tibie. Normalne to nie jest. Ciekawe jak sobie poradzi w prawdziwym zyciu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
|
![]() @up
Może nie ma dziewczyny ?? A tak wogule to co on ma robić w wolnym czasie..?? oglądać tv..?? żałosne(ja naprzykład nie gram w tibie, ale w bardziej wciągającą gre CS sourrce (na surfach) xD) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2007
|
![]() Siła Sorcer? Według mnie po UPdate Sorcer był bardziej dla szpanu.
czary wymagały duzo many, malo dawały, tylko fajnie wyglądały... cóż teraz gdy to piszę jest juz prawie następny UPdate... jest 2007r. i po tym UPdate druid bedzie najlepszy, lecz i tak zostane przy Knight ![]() soreczka, knightcika itp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |