|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() mam 33 palla (65/50) eq: standardowo boszki demonka k legi blue robe hat of the mad + royalki...
Dam rade na -2 pietrze DC? Bylem sie tam przejsc kina na moment i mnie zaintrygowalo to miejsce, a ze sa dark monki to kina moze miec tam waste ;< dlatego chce sprobowac palkiem ;] jak myslicie? dam rade? waste nie wchodzi w gre, mam troszke sianka i 40k capa loota na sell wiec o pieniazki sie narazie nie boje... Jezeli jednak nie dam sobie rady, to co innego proponujecie? Guardy-Nuda, Poh-za duzo luda...nic innego mi sie nie nasowa :<
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
|
![]() Jezeli mozesz miec waste to spróbuj to nie boli. Wes ze soba najlepiej bp hmm albo bp gfb bo assasiny na niewidce moga niezle namieszac. Posiedz tam troche i zobacz czy ci sie dobrze expi, chociaz watpie zebys wyniósł z tamtad chociaz 1/5 tego co zwastujesz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() wziolem 28 royalek i bp mfow...wyszedlem z 1988 gp + 5 brassow + 15 viper starsow...nie bylo tak tragiczne, ale bezpieczniej i lepiej jest na guardach... :/
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ja tam wczoraj byłem z 55 ek i był hardkro, że ja nie moge myśle, że nie dasz rady.
|
![]() |
![]() |