|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Lokacja: Warszawa (L)
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grzelu Rook
Profesja: Paladin
Świat: Honera
Poziom: 33
Skille: 64/48
Poziom mag.: 10
|
![]() Potrzebuje strony lub bota aby np zobaczyć że na tym skillu moge zadawać hity 0-150 a średnia 50-100
![]() Jest coś takiego ?? ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2007
Lokacja: Małe miasteczko gdzieś na śląsku
Imię: Draco Qler
Gildia: Undead Souls
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: słabe;p
Poziom mag.: 12
|
![]() Kiedyś takie coś zrobiłem:
http://www.mirkwoodassasins.yoyo.pl/KalSkilli . rar (spacje sobie usuń) TO NIE JEST WIRUS/Kl CZY JAKIEŚ INNE BADZIEWIE Zrobiłem zaraz po nauczeniu się c++ ![]() ![]() Sporo błędów itd. ale działa i pokazuje średnie hity z run. Ostatnio edytowany przez Ragnir - 29-11-2007 o 21:14. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Wpisz w szukajce tibia count. Rok temu jakiś koleś zrobił świetny kalkulator. Znajdź i sobie ściągnij
@Up Nie ściągać, może być infekcja |
![]() |
![]() |
#4 |
Santa Claus
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6
Imię: Gawagi Slayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Żadnej infekcji nie będzie. Dlaczego? Bo jestem za tępy żeby wirusa zrobić
![]() Jeśli chodzi o adres serwera to jest to po prostu strona gildii Undead Souls (wcześniej nazywała się Mirkwood Assasins), która niestety jest w stanie spoczynku ![]() Konsola się uruchamia ponieważ to jest program konsolowy. Gdy go robiłem nie umiałem jeszcze żadnego API. POWTARZAM: To nie jest wirus itp. pozdrawiam, Ragnir. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
A myślisz, że normalny człowiek wstawiając wirusa przyzna się do tego?? Jeśli jesteś za tępy na zrobienie wirusa to jakim cudem zrobiłeś kalkulator?? Sam sobie zaprzeczasz .... @ Ps. wirusa nie trzeba robić, można go ściągnąć ^^ |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
ad2. Znasz się cokolwiek na programowaniu? Widzę że nie. Czyli weźmy takie porównanie z życia wzięte: Masz za zadanie zbudować karmnik dla ptaków. Poradzisz sobie? No ba - Kilka desek trochę gwoździ i gotowe. A teraz zbuduj mi 40 piętrowy oszklony biurowiec w kształcie loga firmy. Trudniej? Nie da rady? Kalkulator zwykły czy liczący coś innego zrobić jest nie trudno. Poświęcisz 2-3 dni na naukę dowolnego języka programowania i masz. Napisać wirusa, robaka, spyware czy cokolwiek innego to sprawa dokładnego opanowania języka programowania i dużych umiejętności. Podsumowując - Nie zaprzeczam sobie. ad3. Tu masz rację wirusa można sobie ściągnąć... @yeden w dół: A jednak racja po mojej stronie. Nie dziwie sie że byłem podejrzany. Sam bym sobie nie uwierzył dopóki bym nie przeskanował pliku ![]() Ostatnio edytowany przez Ragnir - 30-11-2007 o 17:51. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() A-Squared
Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing CPsecure Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Ikarus Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing Sophos Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Zwracam honor ;D |
![]() |