|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam. Jestem nowym użytkownikiem, więc mogę być dla wielu ''użyszkodnikiem'' nie wiedziałem gdzie zamieścić ten temat, więc pozwoliłem sobie tutaj.
Więc mam taką sprawkę. Nie wiem jaki świat jest dobry, ponieważ nie grałem w tibie od hmm... 1 roku? Czy mógł by mi ktoś powiedzieć jaki świat jest najtańszy, ale no-pvp ![]() Mogę dostać warna, mogę i nie, mogę dostać bana mogę i nie. Obojętnie, ale żeby mi tu ktoś pomógł... Pozdrawiam. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() SZUKAJ.
Było 11111111100000 razy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najtańszy nie oznacza lepszy...Jak wbijesz ten 60lvl to hunty nie będą sie zwracać itp. Taniocha jest dobra dla 8lvl którzy nigdy nie wbiją 20. Jeśli już chcesz tani server to Secura,Harmonia,Candia
@down hahhahaahhhahhaha dobre xD
HEHE JO Ostatnio edytowany przez CzubiX - 01-12-2007 o 10:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Pardon facet, ale to jest TWOJA postać czy NASZA?... Nikt tutaj do diabła nie będzie podejmował za CIEBIE decyzji... -.-"