|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2007
Lokacja: Polska ;p
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Blessed Army
Świat: Luminera
|
![]() Witam.
Mam problem; mianowicie miałem przedwczoraj 3 postacie na koncie, a jak się zalogowałem wczoraj, to miałem już tylko dwie... ;/ Postać, którą mi usunęli miała pierwszy level i była mi potrzebna do przechowywania rzeczy na rookgaardzie, bo oprócz postaci z maina mam również rookslayera na tym koncie. Jeżeli to ważne to nick postaci, którą mi usunęli: Niby depo-Rook. Nie powinno to być spowodowane tym, że nie logowałem sie na postać 3 miesiące, gdyż doskonale pamiętam, że byłem na tej postaci około 3 tygodnie temu... Proszę o odpowiedź. ;] |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() 1 lv- 1 miesiąc, nie 3.
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2007
Lokacja: Polska ;p
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Blessed Army
Świat: Luminera
|
![]() OO wielkie dzieki ^^
Jeszcze dowiedzialem sie o tym: Postacie 1 lvla są usuwanie po miesiącu nielogowania się. Wyższe levele są usuwane po tylu miesiącach nielogowania, jaki lvl mają. Czyli np postać 12lvla jest kasowana, jeśli nie loguje się rok. |
![]() |