|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam!
Mam pytanie poniewarz gdy próbuje się zalogować na tibie lub na strone ww.tibia.com wyskakuje mi napis Account disabled for five minutes. Please wait. moglibyście powiezieć co to znaczy i kiedy minie |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Świat: Valoria
|
![]() Najprawdopodobniej ktoś cię hakuje, minie jak skończy.
Pozdrawiam.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ale mnie chodzi byście napisali jak temu zapobieci wogle ...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm....a co to jest "wogle" ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: OsTr
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vatone
Profesja: Elder Druid
Świat: Astera
|
![]() @Up
Jejku każdej literówki się tak czepiasz? o.O @Topic Kumple tak mieli i po paru godzinach char czysty więc...
Pomogłem, wkurzyłem, a może coś innego? >>Nota ![]() 17:00 Wiktor Fadelight [8]: zucta mi jakas szmate do odziania 17:00 Dant Eleth [41]: wiesz co w rl bym ci tak najebal ze w smietniku bys lezal kurwo niemyta 12latku jebany xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
U mnie tak samo. Poczekałem 5 minut a tu pusta postać. Prawdopodobnie hack. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Profesja: Paladin
Świat: Isara
Poziom: 40
Skille: 77+/62+
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Jak ty masz 51 lvl i z takimi tekstami wyskakujesz to coś mi sie nie chce wierzyć ze to twoja postać ( to znaczy ze kupiona )
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Annie Jonas
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 40
Poziom mag.: 10
|
![]() Też to mam! Tylko że od paru dni! co robić?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() "wogle" w tym wyrazie jest literówka i błąd ortograficzny...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja tez tak miałem po 24 godzinach lub dwuch dniach powinno ci działać jak sie tak stanie to znaczy ze zmieniłeś poczteale większa możliwość jest że schakowali cie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() A więc często miewam ten problem. Wchodzisz na Tibia.com tam gdzie się logujesz do konta zaznaczasz "Account Los?", wpisujesz Nick postaci, klikasz Submit, zaznaczasz 4-tą odpowiedz "My account has been hacked", klikasz Submit, zaznaczasz te pole co tam jest, klikasz Submit, zaznaczasz "Yes, send it by email" (powinno być zaznaczone), wpisujesz email NA KTóRY ZAłOżONE JEST KONTO, i Account Number, klikasz Submit, logujesz sie na email będzie tam Confirmation Key (Ehh przepraszam ale na prawdę nie wiem jak to sie piszę), klikasz tam w link wpisujesz ten Key i bodajże Account, klikasz Submit, wchodzisz na emial przychodzi ci wiadomość z Passwordem, możesz wejść na tibia.com i zmienić se Password. To tyle trochę to zajęło ale mam nadzieje że pomogłem.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Wyskakuje taki napis, kiedy próbujesz się logować kilka razy: wpisujesz poprawny acc number, a niepoprawny password.
Pisze, że na 5 min, no nie ? ![]()
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2007
|
![]() Cytuj:
Autor: Zobacz czy nie zrobiłeś jakiejś literówki przy haśle/numerze. Wiesz np. jest numer 12345678 a napiszesz 12435678. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Imię: Eyeless Maggot
Gildia: KR
Świat: Danerka
Poziom: 50
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Jak podajesz bledne haselko to ci takie cos wyskakuje za 3cim razem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Thais
Imię: Elfo del Bien
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: High Cavaliers
Świat: Valoria
|
![]() Jak masz routera to go odlacz, i wlacz jeszcze raaz to ci sie ip zmieni i bedize ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Staszów City
Imię: Dyri Ogumdy
|
![]() a mi pisze za pierwszym razem ze zle passy, za drugim: account disabled for five minutes. na stronie tak samo. jak biore "account lost" i zaznaczam ze hack to pisze ze zly acc number, jak biore ze zapomnialem acc i password to pisze "could not send email"
HELP @GROCIX to jest dla mnie poważna sprawa więc jak masz pisać głupoty to wypier... a nie sobie jaja robisz ..... ... Ostatnio edytowany przez Etiver - 03-12-2007 o 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Oznacza to nic więcej, jak awarię bulburatora protonowego na serwerze, do którego przypisane jest Twoje konto. Niestety w tym wypadku CipSoft będzie musiał sprowadzać to niepozorne urządzenie z miejsca w układzie Alpha Centauri, oddalonego o 666 lat świetlnych, co może potrwać trochę dłużej niż 5 minut... :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Staszów City
Imię: Dyri Ogumdy
|
![]() a mi pisze za pierwszym razem ze zle passy, za drugim: account disabled for five minutes. na stronie tak samo. jak biore "account lost" i zaznaczam ze hack to pisze ze zly acc number, jak biore ze zapomnialem acc i password to pisze "could not send email"
HELP wszystko wpisuje dobrze i pisze ze zle POMOCY LUDZIE |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() A masz recover key? Udostępniałeś komuś? Zmień hasło na swojej poczcie, później za pomocą recover keya utwórz nowe hasło w tibii. Chyba że masz w systemie keyloggery które na bieżąco wysyłają twoje dane z komputera.
Ostatnio edytowany przez Helmen - 03-12-2007 o 23:17. |
![]() |