|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() |
![]() Witam.Mam pewną propozycję ponieważ od pewnego czasu przeglądam te forum i zauważyłem dużo niepotrzebnych tematów które zostają założone przez osoby które nie potrafią jeszcze zamieszczas screenów dlatego chcicałbym aby powstal temat taki już na stałe w którym można było by spróbowac zamieścić screena unikneło by sie tematów w których byłyby komentaże typu "NIC NIE WIDAC..." prosiłbym o rozpatrzenie propozycji.
P.s: Nie wiedziałem zabardzo gdzie ten temat umieścić mam nadzieje że dobrze wybrałem jeżeli nie to prosze o przeniesienie tematu. Ostatnio edytowany przez Radello - 30-10-2004 o 22:16. Powód: .... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
<edit> Wiele prób, poradników, ale ludzie nie słychają, niechce im się szukać, niestety zawsze tak będzie:/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Nastepnym razem wyslij prywatna wiadomosc jednemu z modkow, albo sam zaloz taki temat.. Moze przykleja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Coz, zglaszalem swoja propozycje zostania modem w dziale "zdjecia", bo dosc czesto tu siedze i robilbym porzadek, ale (niestety) moja propozycja nie dostala sie, a jak byl maly nieporzadek w dziale zdjecia, tak jest dalej. Miejmy nadzieje, ze ktorys z modow przypomni sobie o tym dziale
![]() @Down : mozliwe, ale to nie zmienia faktu, ze ostatnio zaroilo sie od niepotrzebnych tematow, ktorych nikt nie kasuje. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 31-10-2004 o 00:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mam wrażenie że się nie zrozumieliśmy.Tak jeden z moderatorow zrobił temat "wszystko na temat screenów" ale chodzi mi o to aby kazdy kto przeczytał ten temat mogl gdzieś wyprubowac swoich sił.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Fallen Angel
|
![]() hmm, bez sensu moim zdaniem, Poniewaz:
1) Jak wkleic zdjecie jest jasno objasinone w poscie N3M3S!Sa. 2) Zawsze moze nie wyjsc, trzeba tylko zedytowac. 3) Zeby zdjecie wkleic wystarczy odpowiednia ikonke kiklac i wpisac adres wiec tylko idiota sobie nieporadzi.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() boshe.. powiem krotko RTFM!!! wszystko jest napisane... problem moze byc jedynie ze sciezka, ale to mozna latwo sprawdzic. prawy przycisk myszy na obrazku ktory chcesz zamiescic, wlasciwosci i tam jest adres. przykladowo ten znaczek
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Skoro to jest idiotyczne to dlaczego powstaje tak dużo tematów w których niewidac screenów wychodzi na to że jeżeli ktoś nie potrafi zamiescic screnna odrazu jest idiota??Sorki ale nie widziałem że na tym forum wyzywa się ludzi od idiotów.
[edit by aktus] wiekszosc z tych problemow zwiazana jest z tym, ze userzy nie potrafia/nie chce im sie przeczytac manuala albo urzuc magicznego przycisku "podglad posta" Ostatnio edytowany przez aktus - 31-10-2004 o 00:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() Mimo licznych kontrowersji
![]() ![]() Oczywiście najpierw należy przeczytać podręcznik dotyczący wklejania ss-ów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Napewno sie przyda..Dr.Unknown,tomo i co o tym sądzicie jednak powstał temat więc nie piszcie głupot, Dzieki jeszcze raz za utworzenie tego tematow z tego co widzialem to juz ktos cos tam probowal robic..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Krzesło przy kompie
![]() |
![]() @Topic
OMG, OMFG...wiecie co to jest "podgląd posta"? Takie coś obok "wyślij odpowiedź". Po wprowadzeniu linka po prostu kliknijcie tam i zobaczcie czy wszystko działa.... |
![]() |
![]() |