|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() SIEMKA
Zalozylem ten temat bo coraz bardziej mnie wkurza uzywanie tego slowa, mozecie tu pisac o przypadkach jak ktos was wkurza w jaki kolwiek sposob mozna sie wyzywac ![]() niedawno zalozylem sobie konto i zrobilem chara ma byc rookstayer rookstayer zeby pozniejszymi charami miec taki dobry start na rooku ![]() no to wbilem 8 lvl i expie sobie w wolf cave FACC area przychodzi jakis gostek na 6 lvlu i odrazu zaczyna : leave u noob , you dont know how to go on main noob , you fucken noob itp. wiecej niepamietam Wkurza mnie to bo to nie jest jego problem ze ja tam expie ani co ja tam robie ja kiedys sie denerwowalem i tym razem tez ale na krotko zaczolem sbie jaja z goscia robic na luzie bylem wiec ja sie niewyzywalem Chcialem powiedziec tez ze kazdy ma prawo byc newbie (newbie nie noob) i za co sie tacy (przy*******aja za przeproszeniem) ze niewiem jak na maina isc no i co z tego ze niewiem to nie jego problem moze ktos zacza dopiero co grac i niewie (ja jak zaczolem niewiedzialem jak sie kupuje u NPC ![]() Mysle ze taki typu newbie powinno sie podpowiadac a nie texty u noob go away a tacy co pisza plx free itens dawac ignore i po sprawie |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Od tego jest PRZYKLEJONY
|
![]() |
![]() |