|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Wczoraj wskoczyłem na 2h do kafeji internetowej, żeby zagrac w Tibię bez większych lagów. Gram i gram, siedzę przy Wild Warriorach. Nagle zaobserwowałem pewną rzecz. Potworki im dłużej siedzą (nie atakowane), tym lepsze przedmioty z nich wypadają. Przy WW, który stał bezczynnie 10 min. znalazem WarHammera, a przy innym, który stał3 min 3gp
![]()
![]() |
#2 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Raczej to byl tylko zbieg okolicznosci bo inaczej hlvl ktorym np. smok duzo nie zabiera stali by przy nim po kilka min. i ciagle wyciagali by fs lub dragon shielda a to bylo by bez sensu. No i ludzie ktory trenuja z potworkami zawsze by wyciagali cenny loot bo oni zabijaja je najdluzej. Hehe poprostu miales szczescie
![]()
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2003
![]() |
![]() To tylko zbieg okolicznosci, poprostu miales szczescie.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
----------------------------------------- Musialem usunac post eeriona - bylo w nim to co w poprzednich. Zamykam.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |