|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Estroz 203 Ek wastuje uhy na demkach
Temat już był ale został usunięty ponieważ link został podmieniony przez autora tamtego tematu, jak ktoś chce zobaczyć niech ściąga. http://www.chomikuj.pl/Helmen/Filmy_...oz_uhwaste.rec @down speedy ukrywa (: tibiabr również ale dość znany ^.- @next down Pobrań 74. Chyba nie ważne czy chomik, szczur czy inne, ważne że widać rozszerzenie w linku. Ostatnio edytowany przez Helmen - 10-12-2007 o 13:46. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() @up
-.-' @ oryginalne wrzuty: http://www.***********.com/227395189.html speedy share http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=15631 @edit up tibiabr nie ukrywa... a tego chomika mało kto zna, ja pierwszy raz słyszę. Przez to mało osób ściągnie stamtąd.
![]() Ostatnio edytowany przez SkateElement - 10-12-2007 o 05:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Nie możecie po prostu dawać na tibiacams? ^.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
Stan: Niegrający
Imię: Moze kiedys
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ktoz to wie
Świat: Nowy pvp
Poziom: 100
Skille: 16/25
Poziom mag.: 70
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Lublin
|
![]() Gdybym chciał mieć chomika to poszedłbym do zoologicznego co to kurwa za strona ?? -.- dawajcie na Tibicama albo tibia.br
![]() żółto-biało-niebiescy :> glory Motor Lublin To oni coś dla mnie znaczyli na Hibernie: Rothes, Haveders, Devilen, El Maverick, Cinek, Macieki i wielu innych, których już nie pamiętam... To oni sprawili, że wróciłem do gry tym razem na Harmonii: Sorceser of Darknes (dawniej Malakashi Knight), Thon Neen, Ashi Bubeika, Dadan the Knight, Chorazy Veston, Bufer, Thorow Varen i wielu wielu innych (oni wiedzą, że to ich też dotyczy) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() ale wy mnie w*****acie, na tibicams jest limit do 2 mega, a jeżeli wy nie raczycie nawet zajrzeć i zobaczyć ile ten film waży to nie piszcie"tibicams or daaaaj!11" Jak wam coś nie pasuje to zacznijcie za internet płacić 25 złotych z własnym IP a nie jak dotąd 9zł za sieć w skład której wchodzi całe osiedle haxorów zasrywających wam limity na rapidach i innych uploadach.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 11-12-2007 o 11:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Lublin
|
![]() Cytuj:
![]() żółto-biało-niebiescy :> glory Motor Lublin To oni coś dla mnie znaczyli na Hibernie: Rothes, Haveders, Devilen, El Maverick, Cinek, Macieki i wielu innych, których już nie pamiętam... To oni sprawili, że wróciłem do gry tym razem na Harmonii: Sorceser of Darknes (dawniej Malakashi Knight), Thon Neen, Ashi Bubeika, Dadan the Knight, Chorazy Veston, Bufer, Thorow Varen i wielu wielu innych (oni wiedzą, że to ich też dotyczy) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2007
Lokacja: bDg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Armin the Shooter
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 40~
Skille: 68/~~
Poziom mag.: 11
|
![]() Ahhh, te dzieci. Nie możecie poprostu ściągnąć tego z Chomika ? :O!
@Druidroon Wyjdź prosze z tego forum .... -.-' Skanik jak ktoś sie boi keylogera: ![]() Rehost na spedashara: http://www.***********.com/550454132.html ![]() Ostatnio edytowany przez Holzikus - 11-12-2007 o 11:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
Imię: Hell Kazi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 172