|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Malgrog
Profesja: Druid
Świat: Unitera
Poziom: 18
![]() |
![]() Chciałem tutaj tak się zabawić żebyśmy wymyślili nowe outfity do Tibii, tutaj dam jak o nich napisać (Cip Soft i tak tego nie kupi ale co mi tam):
1.Ogólne: Tutaj wpisujecie np. Strój pajacyka z czapką (to tylko przykład) 2.Przykładowy Kolor: Tutaj wpisujecie Zalecany kolor dla outfita 3.Broń/Atrybut: Tutaj wpisujcie czy ma mieć jakąś broń lub coś innego 4.Szczegóły: Tu wpisujecie szczegóły tego wyglądu Oczekuje od wielu wpisania nowych outfitków... ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Malgrog - 07-12-2007 o 18:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tarania Koruki
Świat: Secura
Poziom: -/-
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
@down: Tylko zwróciłem Ci uwagę, na temat Ci jako tako nie odpowiadam, tylko pouczam, że wypadało by jakbyś dał na początek swoją propozycję.
4ever :* Ostatnio edytowany przez Taranka - 05-12-2007 o 18:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Malgrog
Profesja: Druid
Świat: Unitera
Poziom: 18
![]() |
![]() No dobra odpowiem na twoją uwagę, Taranka ale przecież skoro odpowiadasz na mój temat to TY TEŻ powinieneś napisać o swoim wyglądzie!
1.Ogólne: Mężczyzna z kapturem, w długim płaszczu 2.Przykładowy Kolor: Czarny i czerwony (na zmianę) 3.Broń/Atrybut: Dwa sztylety w dłoniach 4.Szczegóły: ---------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
|
![]() Temat troche biedacki...Ja tam chciałbym, żeby było tak jak w diablo, że zakładasz g armora i normalnie na outficie widać złoty pancerz xD. Może kiedyś zrobią?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tarania Koruki
Świat: Secura
Poziom: -/-
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
|
![]() Nom fajnie by było, ale wiesz... hunty były by za items jakie masz.
4ever :* Ostatnio edytowany przez Taranka - 05-12-2007 o 18:31. |
![]() |
![]() |