![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A no postanowiłem że se wróce do kreślania tak na moment i taka wena mnie chwycila i zaczolem se rysic
![]() Dark Hammer ![]() Katana ![]() Sharp pike ![]() bright sword (?) ![]() Stone axe fenix set (troche malutki ![]() dragon sword (był lepszy ale dałem Jpg i sie zrąbał ![]() plate armor ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Jarosław
![]() |
![]() Spox itemy. Mi sie najbardziej podoba fenix set.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() No nie no, bardzo ladnie wykonano. Mnie sie podoba. Gratz.Tworz dalej
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() WOW!
Stary! Teraz Ty tu żądzisz! Oprucz minimalnie gorszych plate armor i dark hammera, reszta jest super WYPAS! Poprostu genialne!!!! A ten bright sword...ahh sama śmietanka graficzna!
Sikam na to zadizorny jak kogucik... KNIGHT ONLINE(rox) : Sztyletnik, Diez2, lvl 30+...a Ty co podchodzisz do ludzi i buzi buzi? Ostatnio edytowany przez Ganwille - 27-10-2004 o 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Spoko chłopaki Dzieki za k.o.menty
![]() A i jak byście mieli jakie pomysły to zapodajcie ![]() Ostatnio edytowany przez Jackiew - 30-10-2004 o 18:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() Może nowego d hammera, ale żeby naprawde wyglądał jak DRAGON hammer...
P.S. Gdyby było można to nie niebieski, tylko czerwony.
![]() |
#7 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Katana & Dark hammer są @#$%^&*
Jakys mógl to zrób mi nowego E-plate. Rób na rózowym tle*-- znacznie lepiej wylazi.
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Ładne, choć nie wymiarowe... rób na różowym tle... ładne serio... mash talent, choć ten hamer to przeróbka, nie?!
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() taa przeróbka mojej ręki...
Nie nie to nie przeróbka koleś na GG mi dawał wyzwania... dobra pracuje tera na drago hamm i kurte ![]() Ostatnio edytowany przez Jackiew - 27-10-2004 o 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() to jest przeróbka... spójrz na ... jednak nie... masz racje... zwracam honor
![]() Wchodźcie na http://www.tibia.pl/forum/showthread...8&page=1&pp=10 ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() Dragon hammer (nie udał mi się)acha sory że nie czerwony ale jakoś mi się nie udaje w czerwonym bo ciemny czerwony jest za ciemny a jasny za jasny (?) B.T.W What is E-PlaTe? Ostatnio edytowany przez Jackiew - 27-10-2004 o 21:10. Powód: źle! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() @up
e plate to chyba magic plate armor @topic mi się najbardziej podoba katana |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Chwile mnię niebyło, i juz się nowe sławy rodząl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() @Jackiew: bardzo dobre prace. Wypowiem się może ciutkę na temat ostatniej
![]() ![]() Jednak zainteresowały mnie Twoje prace. Jeśli mogę coś zasugerować, to może spróbuj robić te rysunki najpierw w większej rozdzielczości a potem zmniejszać. Wtedy będziesz miał większy wpływ na szczegóły i najprawdopodobniej będą one znacznie lepiej wyglądać. Zmniejszać najlepiej jest w ACDSee ![]() Zdravim Mr. Rabbit |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Gdzieś W Krakowie
![]() |
![]() fajnie....tylko mam jednś sugestię fenix set nie powienien być przypadkiem czerwony...zrób go z jakimiś takimiś płomieniami..
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() oki nowy e-plate:
![]() Btw Nie traktujcie tego jak wyzwanie poprostu nie mam pomysłów na nic i prosze was o to ale to nie jest wyzwanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() dark hammer, zakonczenia (zolte) roznia sie do siebie - praca niedokladna, oraz rekojesc zdaje sie nei byc na srodku
katana, kreska w 2 kolorach, ale ujdzie sharp pike, wydaje sie neidkonczona, praktycznie brak jekojesci bright sword, niepotrzebne rozwidlenie na koncu oraz zle wymeirzone dlugosci rekojesci, pozioma czesc powinna byc węższa stone axe, z jednej strony jest kawalek czarnej obwodki, z drugiej nie, zle dobranie kolorow pod dobieranie odcienia fenix set, rowniez zle odcienie +fenix bardziej kojarzy sie z czerwonym/pomaranczowym niz jaskrawym zielonym.. dragon sword, nie widze nic wspolnego z dragonem plate armor, calkowicie zel wykonane cieniowanie, strasznie sie to rzuca w oczy, zaduzo "otwor" na glowe w porownaniu do rozmairu zbroji drag hammer, nic praktycznie nie widac eplate, bardziej przypomina fartuch dla pan z duzymi tylkami @problem z jakoscia, .png |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() oki na nastepny raz bardziej sie postaram a narazie przerobilem kolor fenixa
i mienilem obwod hammera (blad byl przy zapisywaniu na Gif czy jpg:/) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() jak juz tak abrdzo uparles sie na fenixa nazwij go poprostu zlotym, ew. uwidocznij skrzydelka
|
![]() |
![]() |