|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Olkusz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Greth Gumia
Profesja: Druid
Gildia: SZUKAM
Świat: Guardia
Poziom: 17
Poziom mag.: 15
|
![]() Witam. Jak wyrzej . Poszukuje osoby ktorej moge zaufac . Musi ona grac na guardi i miec paca . Bardzo mi zalezy poniewaz chce z kims dzielic domek.Nie martwcie sie . Nie ukradne niczego . Przeciez ja tez wyciagne swoje przedmioty na podloge. Bardzo mi zalezy
Kontakt GG = 9212598 @ = [email protected] Tibia = Greth Gumia |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Dla przeciętnego tibijczyka jesteś w tym momencie źródłem darmowego zarobku. Takich zaufanych ludzi szukaj wśród przyjaciół których znasz dłuuugo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Olkusz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Greth Gumia
Profesja: Druid
Gildia: SZUKAM
Świat: Guardia
Poziom: 17
Poziom mag.: 15
|
![]() no wiem ze wsrod znajomch powienieniem szukac ale ja ich nie mam bo nie gralem ponad 5 miechow
Cytuj:
wiem dlatego nie chce aby ktos mi wyporzyczal domku ale ze mna dzielil |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Haha. Może nie ty ukradniesz ale ona ci tak.
Takie rzeczy to tylko w ERZE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() widząć ten temat wnioskuje, że ty wyłożysz na ziemie "Plate armor" a ten pc dsm, blue robe lub coś innego.....
@chcesz zaufać komus przez internet kogo wogule nie znasz..?? Może ty jesteś tak naiwny, ale napewno nie inni ^^
![]() |