|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Cóż tu dużo mówić...
Mam dobrą postać, ciekawy sprzęt, znajomości na Tibii, lecz jest jedno "ale". Mianowicie nie chce mi sie już grać w tą grę ![]() Wiem że to zabrzmi idiotycznie, ale: Czy mógłby mnie ktoś znów przekonać do tej gry?? ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Odpuść sobie tibie na jakiś tydzien, a potem znowu zacznij grać, zobaczysz, że odrazu zaczyna na nowo wciągać.
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Moze pochodz na jakies ciekawe hunty z kumplami?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Łuków
![]() |
![]() Ja ci w zasadzie gratuluje, ze przestales grac
![]() Skoro nie grasz to nie powinienes wracac do tego syfu ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Katowice
Profesja: Elder Druid
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 61
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() ja tez tak mialem... i nie gralem w tibie pare dni. po tym czasie chcialem zrobic sobie postac dla jaj.. byl pozny wieczor i wszystkie servy full. i ogladam servy podczas robienia chara i patrze ze sa 2 servy wolne.. po chwili sie skumalem ze to jest pvp enforced i te servy mnie zajaraly i teraz tam gram
![]()
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Na emeryturze...
![]() |
![]() Cytuj:
![]() POzdro for u ![]() Ja radze porobić runki przez tydzień,popatrzyc na tabele skilli i zobaczysz co się stanie. ![]() Gdzieś był już temat o nieodchodzeniu od tibi. POZDRO
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() lol, zabawne, uwoliniles sie od uzaleznienia i teraz prosisz ludzi zeby pomogli ci do niego wrocic . po prostu smieszne ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() Nie wracaj do Tibii. To jest dobra rada. Naprawdę. Ja próbuję rzucić od jakiegoś miecha.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Po nad to jak sobie przypomnę, ile to wieczorów przesiedziałem na ćwiczeniu "mlvl", ile to się na początku męczyłem w kopalniach, potem z summonami na pohu, ile to wychlałem mana fluidów, ile to razy mnie mama opie%#lała że tyle czasu spędzam przy komputerze, ile to razy mnie brat wyśmiewał, że gram w kolorowe piksele...chcę do tego wrócić, ponieważ była wtedy bardzo przyjemna dla mnie atmosera. Szczególnie brak mi tych kumpli w Tibii. Jednak sama gra mnie już nie "pociąga". Chciałbym do tego wrócić, może to i dziwne że chce wrócić do nudnej gry... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() Nie wracaj
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Łuków
![]() |
![]() Ja juz cie nierozumiem... sam chcesz grac, a nie grasz i kazesz innym cie przekonac, zeby grac... A moze mi rozumku nie starcza...
![]() PS: Tez zazdroszcze wyrwaniasie z tibii, chociaz samemu nie chce mi sie grac tylko kumple zmuszaja ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() chłopie skończ z tym i oddaj rzeczy innym ludziom, ale kumplowi
![]() ![]() ![]() ps na jakim świecie grasz? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Nie marnuj się przy tej grze!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Wróc do nas. Tibia jest dla mnie całym życiem. To pierwsza gra dla której w wakacje wstawałem o 3.30 bo serwy wolne. Graj na siłę, potem już będziesz grał dal przyjemności. Rób questy, cokolwiiek. WYMYŚL COŚ!
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() No raczej jak Ci sie gra znudzila to masz jakies do tego powody. Moim bylo denerwujace bledne kolo - city-->hunt-->exp-->loot-->city itd bez sensu lazic zabijac zbierac co wypadlo i tak w kolko. Moja przerwa w grze trwala rok. Wrocilem bo mnie znowu wkrecilo bo mam cel - zdobyc wszystko co najlepsze i sie rozwinac tak zeby mnie w koncu skonczono atakowac dla zabawy [pk]. Respekt for me. Zebym cos znaczyl! Ustal sobie jakis cel, zaczbij grac ciekawiej. Kiedy przypomnailem sobie moja poprzednia postac to teraz mi sie chce smiac jak tak moglem stac w miejscu z jej rozwojem. Ciekawiej grac tzn = ciekawsze hunty jak juz ktos wyzej poradzil, zmieniaj miasta, pruboj tego i owego wszedzie dookola....tak mozna wymieniac jeszcze dlugo bo sam wiesz czego Ci brakuje w Tibii. A jak nie wiesz to sie zastanow - mi pomoglo i teraz w Tibie gra mi sie bardzo przyjemnie.
Z drugiej strony zastanow sie czy rzeczywiscie chcesz grac. Skoro tak i miesiac cie nie nawrocil, zerwij kontakt z Tibia calkowicie na drugi lub jesli to potrzebne trzeci miesiac. Juz od miesiaca nie grasz a siedzisz na forum - to raz. Dwa - nie rozmawiaj o Tibii ani o niej nie mysl,przeciez Ci sie znudzila. Trzymajac kontakt chociazby myslami caly czas utrzymuje cie w jej "klimacie" ktory Cie znudzil. Zerwanie pomoze Ci inaczej na Tibie spojrzec po pewnym czasie odwyku. Mam nadzieje ze zrozumiales o co mi chodzi, jesli nie to prosze o sprostowanie. P.S - to jest moj pierwszy post od ww roku.. |
![]() |
![]() |