![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2007
|
![]() Wiem, że może to już było ale chce się spytać. Dzisiejszy hunted zacząłem na Bearach i w jednym z zabitych przezemnie niedźwiedziach nzajduje, co ciekawe, bag z bear paw i worm. Czy to mozliwe ze w Bearku był bag? Prosze o wasze komenty.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: PL?
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Jeżeli wcześniej ten niedźwiadek zajd nieroztropnego człowieka z bagiem z bear pawem oraz robakami to dlaczego nie albo czekaj czekaj to ma związek z MM i tylko niedźwiedzie otworzą jego drzwi hahahhaha (weś lepiej nie zajmuj sie pierdołami)
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 79
Poziom mag.: 7
|
![]() Ponieważ idą święta to nakrmie trolla.
Skoro go zabiłeś i ci wypadł to chyba może być w miśku bag? ![]()
![]() --------------------------------------------------- ~*>†††<*~ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ~*>†††<*~ --------------------------------------------------- ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Tusk
Profesja: Rookstayer
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() Podobny temat był gdzies w zakładce Fora Główne, tam jest pare stron spekulowania czy możliwe czy nie, ponieważ pare osób twierdzi, że im też wypadł takowy "nieswiąteczny" bag.
Mi osobiscie tez wypadl bag, jakos ~rok temu chyba były w nim 4 meaty i honeycomb, cos w tym rodzaju. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()