|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam taki problem że mi co 2-3 minuty gre wyłacza i pokazuje się komunikat że jest jakiś błąd w tibii.po 5 takim błędzie dostałem blocked IP (co nie powinienem dostać mając PACCA albo przynajmniej tak mi się zdaje).Wkurzony myślałem że to coś u mnie dlatego w czasie blocka IP wszystko przeinstalowałem ale po przeinstalowaniu znowu był crash, dzięki crashowi był dead i znowu mam blocked IP. Teraz mam pytanie jeśli to było z winy serwera a nie mojej to jest możliwość odzyskania expa i skilli? (swój eq mogę jeszcze odżałować) i czy ktoś ma może taki sam problem?
|
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Jest mozliwosc , ale zaden CM(lub osoba wyzsza) nie zrobi reseta serwa dla ciebie(innej mozliwosci nie ma). Czyli jakby nie bylo mozliwosci ;](no chyba ze dasz m 20~tys euro ;]) 2 pytanie: Ja naszczescie nie mam takiego problemu. Moze IP blocked jest przez jakiegos "kumpla" osiedlowego(jezeli masz neta osiedlowego).
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Własnei znalazłem podobny temat i wynika z niego że nie tylko ja mam ten problem.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Dokladnie mam taki sam problem ide sobie i nagle tibia sie wylancza i pisze ze jest jakis error aff -.-
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Grozisz mi?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adik Pedziwiatr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Black Infernal (vice-leader)
Świat: Secura
Poziom: 64
Skille: 666/666
Poziom mag.: 52
|
![]() Moich 6 kumpli ma to samo... Boje się iść expić z obawy o crasha ;/// Powinni cofnąc server, bo dużo osób już pewnie padło przez te debugi.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Unknown...
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nie potrzebuje
Świat: Galana
Poziom: 7x
Skille: 86