--> | --> |
|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Stargard Szczeciński
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rookstayer of Secura
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Wiem że napewno już było z 50 takich tematów, możecie pisać że jestem noobem, ale naprzykład bp ih ??? Nie wiem po ile takie coś sprzedać a więc sprzedałem za 500 gp. To dobrze czy źle ??? A inne runy ??? Może ktoś mi napisać cennik tak po ile chodzą runy. >>>Jestem DRUIDEM<<<
Z góry wielkie DZIĘKI ![]()
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Carlin
Profesja: Druid
Gildia: Morderers of Cows
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Czy to tak trudno poszukać? Jest taki temat Ceny rune po update 3min szukania i masz a nie robisz bezsensowne tematy!
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Anarhog
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 92
Poziom mag.: 63
|
![]() Ceny Run zaleza od Swiata na jakim grasz.. Ja Gram na Calmerze i ceny run (te podstawowe) sa nastepujace :
-Bp Sd 4.5-5.5k gp -Bp Uh 2-2.5k gp -Bp Ih 600-800 gp -Bp Gfb 2.5-3k gp -Bp Avalanche 3k gp -Bp Thunderstorm 3k gp -Bp Icicle 2.5-3k gp
23:31 Anarhog [57]: stoi ci czasem bez powodu palaa xDD ? 23:32 Pron Akurus [101]: no XD 23:32 Pron Akurus [101]: w autobusie czasem 23:32 Pron Akurus [101]: a co? // 16:58 Golusator [17]: wiesz ze jestesmy lesbijkami? 16:58 Golusator [17]: bo sie nam dziewczyny podobaja <lol> |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Stargard Szczeciński
Imię: Rookstayer of Secura
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Ogromne dzięki za cennik bardzo dziękuję....
![]()
||
![]() |
![]() |