|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2007
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pietnaszek
Profesja: Paladin
Gildia: BRAK
Świat: Nebula
Poziom mag.: 19
|
![]() Grono finalistów konkursu filmowego na tibia.pl który zakończył sie 29-09-2007 o godzinie 23:30 uskarżają sie na niedostarczenie wszystkich nagród.
Laureaci pierwszych miejsc otrzymali Mp3 oraz premium acconty, zdobywcy drugiego miejsca otrzymali Mp3, uczestnicy którzy zajęli 3 miejsce powinny pocieszyć sie kubkiem który także powinni otrzymać laureaci pierwszego oraz drugiego miejsca... niestety ów przedmiot nie dotarł do finalistów ![]() Domagamy sie informacji i działań ![]()
______________________________________ Mam takich ziomów na jakich mnie stac bo tu o hajs nie chodzi tylko o to ile moge im dac. ![]() Ostatnio edytowany przez Washabi - 23-11-2007 o 19:43. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Z tego, co się dowiedziałem (dość dawno), to regał z kubkami się wytenteges na ziemie i potłukły się =P.
Bosal mówił, że wyśle koszulki za kubki. Jest on ostatnio chyba trochę nieuchwytny. Mi tam osobiście nie zależy na tej koszulce i nie umarłbym jakbym jej nie otrzymał. Aby dowiedzieć się czegoś więcej, najlepiej skontaktuj się z Bosalem w jakiś sposób. |
![]() |
![]() |
#3 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Koszulki powiadasz? Ciekawe jakie rozmiary... -.-"
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() No no, jak czekalem tak czekam. PW do Bosala poslalem kilka dni temu, ale odpowiedzi nie widze do dzisiaj. Mysle, ze nikt specjalnie niczego nie przeciaga, widocznie istnieje jakis problem, ktorego oni sami nie moga szybko rozwiazac, jednak nalezalyby sie jakiekolwiek wyjasnienia. A jesli faktycznie koszulki, to tak jak post wyzej - nie wiadomo w jakim rozmiarze. Wiec PW do kazdego laureata powinno pojsc.
#Down Czyli e-sklep polecial sobie troche w 'meskiego czlonka'. Ostatnio edytowany przez Kajulec - 25-11-2007 o 15:48. |
![]() |
![]() |
#5 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Dostalem informacje od sklepu ktory dostarcza nam te gadzety, ze kubki sie potlukly, zlecilem wiec wyslanie Wam koszulek.
Znajdziemy inna firme, ktora dostarzy nam takie, czy inne gadzety i wyslemy Wam dodatkowo kubki, ale dziwie sie, ze nawet te koszulki nie doszly. |
![]() |
![]() |
#6 |
Prezes Supportu
|
![]() @up
To ja proponuję tak ![]() Dla 1 miejsc: The Medal of Honor, Moderator na Tibia.pl, Kubek no i koszulka ;D Dla 2 i 3 tylko po kubku i koszulce, bo jak widać nie przyłożyli się i mają słabe miejsca ;D |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mógł by ktoś sie jakoś określić w jakim czasie otrzymamy ów przedmioty
![]() ![]()
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
|
![]() #Up:
Nie bój renifera, przed końcem świata na pewno dostaniesz.
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans |
![]() |
![]() |
#9 |
Prezes Supportu
|
![]() Nie byłbym tego taki pewien ;D
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja też nie jestem pewien czy ów moment w którym otrzymam kubek
![]() ![]() ![]()
______________________________________ Mam takich ziomów na jakich mnie stac bo tu o hajs nie chodzi tylko o to ile moge im dac. ![]() Ostatnio edytowany przez Washabi - 29-11-2007 o 18:06. |
![]() |
![]() |
#11 |
Prezes Supportu
|
![]() Eh... Bosal mógłbyś chociaż napisać czy w ogóle dostaniemy te kubki/koszulki xD
|
![]() |
![]() |
#12 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Imię: Bosalek
Świat: Obsidia
|
![]() Widze, ze to sa jakies jaja, jesli nadal nie dostaliscie koszulek a poinformowano mnie, ze zostaly wyslane zerwe umowe z dostawca i wyprodukujemy takie gdzies indziej. Dostaniecie je, bo juz mnie szlag jasny trafia.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Prezes Supportu
|
![]() @up
Made in china? ;D |
![]() |
![]() |
#14 | |
Santa Claus
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6
Imię: Gawagi Slayer
Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
ja chę taka "bede bronic tibii krzeslem" :na wf xD ew, mozecie dac pacca za to ze tak dlugo czekam, nie obraze sie ^^ |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Spoko Kuba, tyle czekamy to juz nam sie nie spieszy. Zalatwiaj co masz zalatwiac. ; ) |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Prezes Supportu
|
![]() No ogólnie coś czekanie w nawyk nam wchodzi nie? ;D
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm coraz bardziej zaczyna mnie to nudzić ... " a ja czekam i czekam.."
#19 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Ja zwątpiłem już jakiś czas temu : PP
@down HAhahahah, tak, tak bardzo chce ten kubek, normalnie już od pół roku siedzę jak na szpilkach i czekam na listonosza : D. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 04-01-2008 o 13:41. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Widząc posty tych ludzi co chcieli ten kubek to spadam z krzesła za każdym razem
Aż tak bardzo chcecie ten kubek tak szybko? Niemacie szklanek, kubków w domu? :s A koszulki nigdy bym nie włożył (będe bronił tibii krzesłem) ps. Zerwijcie umowe skoro towar niedoszedł 2 razy jak nie 3 ;p |
![]() |