|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Purek Pallek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 78+2/56
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ![]() Wydaje mi się że tripida pierwsza miała do 304lvla od 290~, Modek plax ;d PS: to prawda ?, jeśli tak zmieńcie to ![]() DOWN: napisałem w celu udowodnienia, napewno ktoś wie, nie mogłem znaleźć. Jeśli sam nie wiesz nie pisz ... Ostatnio edytowany przez Royalkowaty - 24-12-2007 o 22:18. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Jeżeli już uważasz, że gdzieś jest błąd to najpierw sie upewnij
![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() http://www.tibia.com/news/?subtopic=...flist=10011111
tripida jest z Astery, reszty się chyba zdołasz domyśleć
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
#6 |
Master Alucard
|
![]() Zapewniam Cię, że MDW.