|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Zapakuj sie hp i idź sprawdź. Za ciebie życia nikt nie przeżyje, także tego twojego 'tibijskiego życia'. Palkiem jak już pan up możesz próbować.
#edit: wykasowane, co niepotrzebna @down fakt, namieszałem troche, tak to jest jak sie czyta 2 topiki na raz xd Ostatnio edytowany przez Voon - 20-12-2007 o 14:16. Powód: fakt xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() ekhm... Pan up@
Jak doszedłeś do tego, że może tam expić knightem skoro nie podał żadnych skili ani lvl... ![]() Topic@ Pallem możesz spokojnie a knightem to gdzies tak na 25 lvl i skile 60/60 + 3 bp hp
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Palkiem 30 level,70+Dist/60+Shield....Ooo Panie!
Ty tam wszystko wyczyścisz,bez spocenia sie w nie mniej jak 30min.Nie licząc ,że będą się respiły,lecz niestety musisz troche run wziąść! Są tam Ghosty i Geomancery Ghosta z HMM ![]() Atakuj tylko Royal Speary i Shield Naj.Vampire lub Medusa,bo większość możesz na kalte przyjmować ale nie radze bo w dużych grupach tam chodzą moby...Wiem,bo tam expie! :S No i oczywiście jeżeli chcesz z 3h tam posiedziec tak ja nieraz ja ![]() ![]() Mam nadzieję,że pomogłem!
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Kalsk (k. Zielonej Góry)
![]() |
![]() @up
Alę żeś dowalił... Respi się 1 geo i 2-3 ghosty... Ja biegam tam po dragach ![]() |
![]() |
![]() |